Giriş Kayıt
Bob Papenbrook

Bob Papenbrook (50)


Oyuncu

Robert DeWayne Papenbrook, 18 Eylül 1955 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

Wonderful Days (2003), (2003) Kabus Gecesi 2 (2003), (1999) GTO (1999), (2002) Hajime no ippo (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Bob Papenbrook, 17 Mart 2006 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert DeWayne Papenbrook
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1955
Ölüm Tarihi: 17 Mart 2006
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert D. Papenbrook | Bob Pappenbrook | Robert Pa
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.6 205,251
2006 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,852
2006 Aksiyon Çeşitli 4.1 586
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 2,568
2005 50 Animasyon Oyuncu 7.0 1,565
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 160
2005 50 Animasyon Oyuncu 5.4 82

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 49 Animasyon Oyuncu 5.4 206

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 49 Animasyon Oyuncu 7.6 33,225
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 33,440

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 41,696
2004 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 16,859
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 500
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 229
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 429

Kabus Gecesi 2
2003 48 Korku Oyuncu 5.6 53,506
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 347
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 176
2003 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 8,704
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 641
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,184
2003 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,566
2003 48 Animasyon Oyuncu 6.3 76

Pinokyo
2002 47 Komedi Oyuncu 4.3 7,162
2002 47 Animasyon Oyuncu 7.8 230
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 15,771
2002 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,304
2002 Animasyon Oyuncu 8.9 2,774
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,613
2002 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 976
2002 Animasyon Oyuncu 7.7 1,283
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 64
2002 Animasyon Oyuncu 8.7 3,962
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 194
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 235

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,935
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 359
2001 46 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,208

Kovboy Bebop
2001 46 Animasyon Oyuncu 7.9 38,338
2001 Oyuncu 5.2 53
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 776
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 133

Digimon: İlk Film
2000 45 Animasyon Oyuncu 6.0 6,137
2000 Animasyon Oyuncu    

Dondur Beni
2000 45 Dram Oyuncu 6.2 1,639
2000 45 Animasyon Oyuncu 7.2 1,024
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 786
1999 Macera Oyuncu 5.9 252
1999 44 Animasyon Oyuncu 6.0 2,237
1999 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 306
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 18,377
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 4,203
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.2 630
1999 Animasyon Oyuncu 5.7 139
1998 Animasyon Oyuncu 8.3 17,034
1998 43 Animasyon Oyuncu 6.9 989
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 3,149
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,282
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 140
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 261
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,671
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.8 424
1997 Animasyon Oyuncu 5.9 41
1996 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,827
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 15,225
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 652
1994 39 Animasyon Oyuncu 7.9 3,209

Altın Yumruk 2
1994 39 Aksiyon Oyuncu 7.6 39,565
1994 39 Animasyon Oyuncu 7.6 212
1993 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 14,551
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 18,468
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,846
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 1,767

Ikiz Ejderler
1992 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 10,019
1991 36 Aksiyon Oyuncu 8.1 343
1989 34 Animasyon Oyuncu 7.2 4,018

Ejder Gücü
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,999

Tanrının Zırhı
1986 31 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,497
1978 23 Animasyon Oyuncu 7.0 1,005
1957 2 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,171
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019