Giriş Kayıt
Jackie Rodman

Jackie Rodman


Sesler

Jackie Rodman, sesler.

Ejder Gücü (1987), Doktor House (2004), Incident at Loch Ness (2004), Tehlikeli Yaratıklar 3 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Sesler 7.6 19,046
2012 Dram Sesler 7.6 6,196
2012 Aksiyon Sesler 7.9 29,547
2011 Dram Sesler 7.3 1,699
2010 Kısa Metraj Sesler 6.7 26

Kafein
2006 Komedi Sesler 5.6 2,480
2006 Komedi Sesler 4.5 362
2006 Macera Sesler 4.9 3,349
2006 Dram Sesler 7.4 810
2006 Suç Sesler 6.4 1,078

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sesler 6.6 6,218
2005 Korku Sesler 4.3 8,624
2005 Fantastik Sesler 4.6 1,411

Gençlik Ateşi
2005 Suç Sesler 5.5 17,313
2005 Gerilim Sesler 5.3 2,003
2005 Korku Sesler 4.6 8,071

Karga 4
2005 Aksiyon Sesler 3.1 7,748

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.7 366,540
2004 Dram Sesler 6.3 520

Tenin Gizemi
2004 Dram Sesler 7.7 62,118
2004 Macera Sesler 6.6 3,594
2003 Suç Sesler 6.3 23

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Sesler 4.0 3,696
2003 Dram Sesler 6.0 3,179

Tehlikeli Yaratıklar 3
2003 Korku Sesler 4.4 3,054
2003 Komedi Sesler 6.3 2,183

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Sesler 6.6 59,318
2001 Komedi Sesler 5.5 9,382
2001 Suç Sesler 7.4 20,525
2001 Komedi Sesler 5.3 508
2001 Dram Sesler 5.8 164
1999 Suç Sesler 8.0 66,150

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Sesler 7.2 7,940

A Projesi
1983 Aksiyon Sesler 7.4 12,950
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019