Giriş Kayıt
Jackie Rodman

Jackie Rodman


Sesler

Jackie Rodman, sesler.

Ejder Gücü (1987), Doktor House (2004), Incident at Loch Ness (2004), Tehlikeli Yaratıklar 3 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Sesler 7.6 18,971
2012 Dram Sesler 7.6 6,146
2012 Aksiyon Sesler 7.9 28,977
2011 Dram Sesler 7.3 1,695
2010 Kısa Metraj Sesler 6.7 26

Kafein
2006 Komedi Sesler 5.6 2,463
2006 Komedi Sesler 4.5 358
2006 Macera Sesler 4.9 3,332
2006 Dram Sesler 7.4 804
2006 Suç Sesler 6.4 1,073

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sesler 6.6 6,194
2005 Korku Sesler 4.3 8,514
2005 Fantastik Sesler 4.6 1,373

Gençlik Ateşi
2005 Suç Sesler 5.5 17,235
2005 Gerilim Sesler 5.3 1,959
2005 Korku Sesler 4.6 7,950

Karga 4
2005 Aksiyon Sesler 3.0 7,635

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 362,671
2004 Dram Sesler 6.3 519

Tenin Gizemi
2004 Dram Sesler 7.7 61,794
2004 Macera Sesler 6.6 3,547
2003 Suç Sesler 6.3 23

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Sesler 4.0 3,615
2003 Dram Sesler 6.0 3,148

Tehlikeli Yaratıklar 3
2003 Korku Sesler 4.4 3,020
2003 Komedi Sesler 6.3 2,174

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Sesler 6.6 58,970
2001 Komedi Sesler 5.5 9,292
2001 Suç Sesler 7.4 20,298
2001 Komedi Sesler 5.3 506
2001 Dram Sesler 5.7 162
1999 Suç Sesler 8.0 64,510

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Sesler 7.2 7,757

A Projesi
1983 Aksiyon Sesler 7.4 12,691
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018