Giriş Kayıt
Maja Ostaszewska

Maja Ostaszewska (46)


Oyuncu

Maja Ostaszewska, 03 Eylül 1972 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Katyn Katliamı (2007), Jack Strong (2014), ... Adına (2013), Pitbull. New orders (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1972
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Başak
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Oyuncu 6.4 522
2017 Dram Oyuncu 6.5 39
2016 44 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,493
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,206
2015 43 Komedi Oyuncu 5.6 134

Beden
2015 43 Komedi Oyuncu 6.5 1,538
2015 43 Gerilim Oyuncu 6.7 956
2014 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,905

... Adına
2013 41 Dram Oyuncu 6.5 2,383
2011 39 Suç Oyuncu 6.0 508
2011 Komedi Oyuncu 6.8 93
2009 37 Dram Oyuncu 4.9 589
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 3,485
2008 36 Komedi Oyuncu 5.8 779

Katyn Katliamı
2007 35 Dram Oyuncu 7.1 14,291
2006 34 Dram Oyuncu 4.1 512
2005 33 Komedi Oyuncu 6.5 92
2003 31 Oyuncu 5.8 108

Piyanist
2002 30 Biyografi Oyuncu 8.5 639,330

Eskimoların Yaşadığı Yer
2002 30 Dram Oyuncu 6.9 391

Schindler'in Listesi
1993 21 Biyografi Oyuncu 8.9 1,083,082
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (364,666) Chernobyl (16,546) The Big Bang Theory (6,148) Killing Eve (2,740) Vikings (1,332) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,265) The Blacklist (1,262) The 100 (1,174) The Flash (1,109) Shingeki no kyojin (1,061)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019