Giriş Kayıt
Jesper Osmund

Jesper Osmund


Editör, Oyuncu, Müzisyen

Jesper Osmund, editör, oyuncu, müzisyen.

Den unge Zlatan (2015), Koca Çocuklar Muza Gitti! (2011), Bananas!* (2009), A Good American (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 9.3 12
2015 Belgesel Editör 7.4 682
2015 Belgesel Editör 6.6 2,059
2013 Belgesel Editör 7.1 28
2013 Belgesel Editör
Editorial Department
7.1 255
2012 Belgesel Editör 6.9 152

Brüksel Meselesi
2012 Belgesel Editör 6.8 206

Koca Çocuklar Muza Gitti!
2011 Belgesel Oyuncu
Editör
7.6 868

5 Kırık Kamera
2011 Belgesel Çeşitli 7.9 5,425
2009 Belgesel Editör
Müzik
7.0 819
2007 Belgesel Editör 4.7 199
2002 Dram Editör 5.7 67
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019