Giriş Kayıt
Jesper Osmund

Jesper Osmund


Editör, Editör, Oyuncu

Jesper Osmund, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 9.3 12
2015 Belgesel Editör 7.6 109
2015 Belgesel Editör 6.8 709
2013 Belgesel Editör 7.2 27
2013 Belgesel Editör
Editorial Department
7.1 207
2012 Belgesel Editör 6.9 111

Brüksel Meselesi
2012 Belgesel Editör 6.8 186

Koca Çocuklar Muza Gitti!
2011 Belgesel Oyuncu
Editör
7.6 807

5 Kırık Kamera
2011 Belgesel Çeşitli 8.0 5,258
2009 Belgesel Editör
Müzik
7.0 785
2007 Belgesel Editör 4.7 188
2002 Dram Editör 5.5 60
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018