Giriş Kayıt
Jane Oshita

Jane Oshita


Dublör, Oyuncu

Jane Oshita, dublör, oyuncu.

Zeke and Luther (2009), Sır Perdesi (2009), (2002) Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), (1999) Üç Kral (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.46 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.6 12,843

Yakalandın
2018 Komedi Dublör 6.6 55,795

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.2 90,458
2018 Gerilim Dublör 5.6 4,474

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.4 410,913

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 367,842

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Dublör 7.7 420,515
2016 Komedi Dublör 4.7 6,479

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 530,312
2016 Komedi Dublör 5.4 37,085

5. Dalga
2016 Aksiyon Dublör 5.2 86,833
2016 Aksiyon Dublör 5.9 46,246

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 238,085

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 456,667

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Dublör 5.4 16,454

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 192,193

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 365,245
2014 Dram Dublör 6.0 947

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 276,120

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 560,786
2011 Suç Dublör 6.0 235
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 3,169
2009 Aksiyon Dublör 5.1 37,812
2009 Komedi Dublör 4.3 714

Devlet Oyunları
2009 Suç Dublör 7.1 123,507

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 37,987

Sır Perdesi
2009 Gerilim Dublör 4.8 2,366
2009 Aksiyon Dublör 6.4 2,223
2008 Macera Dublör 4.3 3,686

İşte Spartalılar
2008 Komedi Dublör 2.7 95,756

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Dublör 7.5 60,303
2006 Aksiyon Dublör 5.1 115,601

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 211,442

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 90,152

Hayalperest
2005 Dram Dublör 6.9 11,134
2005 Dram Dublör 7.0 45,409

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Dublör 5.9 37,325

Halka 2
2005 Korku Dublör 5.4 83,191
2005 Dram Dublör 7.0 269,070

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 327,660

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 129,335

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 481,951

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 43,087

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 315,132

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 179,435

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Dublör 5.2 12,403

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Dublör 6.1 300,978

Sonsuz Aşk
2002 Dram Dublör 6.1 34,295

Mike Gibi
2002 Komedi Dublör 5.2 17,089

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 620,068
2001 Aksiyon Dublör 7.6 41,238

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Dublör 5.3 134,759

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.1 168,984

Üç Kral
1999 Aksiyon Dublör 7.1 150,091

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 219,260

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Dublör 7.0 213,281

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 47,899
1998 Komedi Dublör 6.6 52,467
1997 Komedi Dublör 6.4 86,674

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 114,957
1995 Aksiyon Dublör 6.6 14,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018