Giriş Kayıt
Jane Oshita

Jane Oshita


Dublör, Oyuncu

Jane Oshita, dublör, oyuncu.

Zeke and Luther (2009), Sır Perdesi (2009), (2002) Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), (2000) Grinç (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.46 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.6 17,180

Yakalandın
2018 Komedi Dublör 6.6 66,445

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.1 101,584
2018 Gerilim Dublör 5.6 4,810

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.4 442,740

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 384,437

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Dublör 7.7 437,958
2016 Komedi Dublör 4.6 6,617

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 543,324
2016 Komedi Dublör 5.4 37,791

5. Dalga
2016 Aksiyon Dublör 5.2 87,848
2016 Aksiyon Dublör 5.9 47,060

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 242,530

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 468,067

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Dublör 5.4 16,798

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 194,674

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 369,576
2014 Dram Dublör 6.0 968

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 278,734

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 565,304
2011 Suç Dublör 6.1 236
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 3,266
2009 Aksiyon Dublör 5.1 38,248
2009 Komedi Dublör 4.3 724

Devlet Oyunları
2009 Suç Dublör 7.1 125,108

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 38,402

Sır Perdesi
2009 Gerilim Dublör 4.8 2,402
2009 Aksiyon Dublör 6.4 2,267
2008 Macera Dublör 4.3 3,735

İşte Spartalılar
2008 Komedi Dublör 2.7 96,337

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Dublör 7.5 60,810
2006 Aksiyon Dublör 5.1 116,192

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 213,909

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 90,885

Hayalperest
2005 Dram Dublör 6.9 11,236
2005 Dram Dublör 7.0 45,725

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Dublör 5.9 37,592

Halka 2
2005 Korku Dublör 5.4 83,893
2005 Dram Dublör 7.0 271,520

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 330,569

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 130,020

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 487,444

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.9 43,989

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 317,456

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 180,892

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Dublör 5.2 12,518

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Dublör 6.1 305,221

Sonsuz Aşk
2002 Dram Dublör 6.1 34,495

Mike Gibi
2002 Komedi Dublör 5.2 17,259

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 625,940
2001 Aksiyon Dublör 7.6 41,573

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Dublör 5.3 135,968

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.1 179,915

Üç Kral
1999 Aksiyon Dublör 7.1 150,889

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 221,470

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Dublör 7.0 215,664

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 48,369
1998 Komedi Dublör 6.6 53,200
1997 Komedi Dublör 6.4 87,766

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 115,899
1995 Aksiyon Dublör 6.6 14,808
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019