Giriş Kayıt
Nagisa Ôshima

Nagisa Ôshima (80)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Nagisa Ôshima, 31 Mart 1932 Tamano, Okayama, Japonya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Tutku İmparatorluğu (1976), Mutlu Noeller Bay Lawrence (1983), Gohatto (1999), Duygu İmparatorluğu (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Nagisa Ôshima, 15 Ocak 2013 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1932
Ölüm Tarihi: 15 Ocak 2013
Doğum Yeri: Tamano, Okayama, Japonya
Diğer Bir İsmi: Naghisa Oshima | Nagisa Oshima
Burcu: Koç
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 67 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 6,685
1997 65 Belgesel Oyuncu 7.1 630
1995 63 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.2 276
1991 59 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.3 44
1986 54 Komedi Yönetmen
Senarist
6.1 833
1984 52 Belgesel Oyuncu 6.9 99

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 51 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 13,426

Duygu İmparatorluğu
1978 46 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 3,224
1976 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 599

Tutku İmparatorluğu
1976 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 16,464
1972 40 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 128
1971 39 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 799
1970 38 Dram Senarist
Yönetmen
7.2 494
1969 37 Dram Yönetmen 7.6 1,219
1969 37 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
6.5 542
1969 37 Kısa Metraj Senarist 6.8 32
1968 36 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.6 493
1968 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 1,858
1967 35 Suç Yönetmen
Senarist
6.9 584
1967 35 Senarist
Yönetmen
6.7 593

Violence at Noon
1966 34 Dram Yönetmen 7.1 784
1965 33 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.6 130
1965 33 Komedi Senarist
Yönetmen
7.0 1,358
1964 32 Yönetmen 6.9 18
1962 30 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 107
1961 29 Yönetmen 7.1 152
1960 28 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 527
1960 28 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 667

Gençliğin Acımasız Öyküsü
1960 28 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 1,781
1959 27 Yönetmen
Senarist
7.2 395
1959 27 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.2 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019