Giriş Kayıt
Michiru Ohshima

Michiru Ohshima (61)


Müzisyen, Müzisyen

Michiru Ohshima, 16 Mart 1961 Nagasaki, Japonya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gojira tai Mekagojira (2002), Gojira tai Mosura tai Mekagojira: Tôkyô S.O.S. (2003), Feng sheng (2009), Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1961
Doğum Yeri: Nagasaki, Japonya
Diğer Bir İsmi: Michiru Oshima
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 58 Animasyon Müzik 6.8 3,229
2018 Animasyon Müzik 7.9 1,484
2017 56 Animasyon Müzik 7.0 174
2017 56 Animasyon Müzik 7.5 5,374
2017 Animasyon Müzik 7.8 3,399

Ertuğrul 1890
2015 54 Tarihi Müzik 7.1 2,141
2015 54 Animasyon Müzik 7.3 1,760
2015 Animasyon Müzik 6.9 1,965
2015 Animasyon Müzik 7.7 3,065

Tepetaklak Patema
2013 52 Animasyon Müzik 7.3 9,451
2013 52 Animasyon Müzik 6.7 1,861
2013 52 Animasyon Müzik 6.3 382
2013 52 Animasyon Müzik 7.3 2,127
2012 51 Animasyon Müzik 6.8 423
2012 Animasyon Müzik 7.5 1,458
2012 Dram Müzik    
2011 50 Müzik 6.8 269
2011 50 Dram Müzik 6.1 127
2011 50 Animasyon Müzik 6.2 419
2010 49 Dram Müzik 5.6 303
2010 49 Dram Müzik 6.3 196
2010 Animasyon Müzik 8.4 4,302
2010 Animasyon Müzik 7.0 255
2009 48 Dram Müzik 5.5 31
2009 48 Suç Müzik 7.3 3,851
2009 48 Komedi Müzik 5.7 566
2009 Dram Müzik 5.9 108
2008 Animasyon Müzik 6.5 309
2007 46 Aksiyon Müzik 5.8 220
2007 46 Dram Müzik 6.3 115
2007 Dram Müzik 6.7 49
2006 45 Komedi Müzik 6.4 234

Yarının Anıları
2006 45 Dram Müzik 7.5 889

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 44 Animasyon Müzik 7.3 11,604
2005 44 Animasyon Müzik 6.2 47
2005 44 Dram Müzik 6.5 162
2003 42 Aksiyon Müzik 6.4 4,505
2003 Aksiyon Müzik 7.2 629

Metal Simyacı
2003 Animasyon Müzik 8.5 71,326
2003 42 Animasyon Müzik 7.7 59
2002 41 Aksiyon Müzik 6.6 4,834
2002 41 Dram Müzik 7.3 92
2001 Dram Müzik    
2000 39 Aksiyon Müzik 6.0 4,098
1999 Animasyon Müzik 5.5 170
1998 Komedi Müzik 7.1 272
1998 Animasyon Müzik 7.2 58
1998 37 Animasyon Müzik 6.7 188
1997 36 Dram Müzik 6.6 642
1993 32 Animasyon Müzik 6.7 211
1992 31 Animasyon Müzik 5.9 170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022