Giriş Kayıt
Michiru Ohshima

Michiru Ohshima (57)


Müzisyen, Müzisyen

Michiru Ohshima, 16 Mart 1961 Nagasaki, Japonya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gojira tai Mekagojira (2002), Feng sheng (2009), Gojira tai Mosura tai Mekagojira: Tôkyô S.O.S. (2003), Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1961
Doğum Yeri: Nagasaki, Japonya
Diğer Bir İsmi: Michiru Oshima
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Animasyon Müzik 4.6 58
2017 56 Animasyon Müzik 7.6 1,652
2017 Animasyon Müzik 8.0 1,484

Ertuğrul 1890
2015 54 Tarihi Müzik 7.3 1,800
2015 54 Animasyon Müzik 7.3 1,109
2015 Animasyon Müzik 7.1 1,005
2015 Animasyon Müzik 7.9 1,134

Tepetaklak Patema
2013 52 Animasyon Müzik 7.4 6,046
2013 52 Animasyon Müzik 6.8 1,266
2013 52 Animasyon Müzik 6.0 174
2013 52 Animasyon Müzik 7.4 1,516
2012 51 Animasyon Müzik 7.2 215
2012 Animasyon Müzik 7.7 953
2012 Dram Müzik    
2011 50 Müzik 6.8 224
2011 50 Dram Müzik 6.3 85
2011 50 Animasyon Müzik 6.3 292
2010 49 Dram Müzik 5.8 228
2010 49 Dram Müzik 6.4 150
2010 Animasyon Müzik 8.4 1,986
2010 Animasyon Müzik 7.0 167
2009 48 Dram Müzik 5.5 22
2009 48 Suç Müzik 7.4 2,825
2009 48 Komedi Müzik 6.2 353
2009 Dram Müzik 7.9 50
2008 Animasyon Müzik 6.6 239
2007 46 Aksiyon Müzik 6.2 161
2007 46 Dram Müzik 6.6 89
2007 Dram Müzik 7.0 33
2006 45 Komedi Müzik 6.5 187

Yarının Anıları
2006 45 Dram Müzik 7.6 721

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 44 Animasyon Müzik 7.5 9,336
2005 44 Animasyon Müzik 5.9 34
2005 44 Dram Müzik 6.9 126
2003 42 Aksiyon Müzik 6.6 2,969
2003 Aksiyon Müzik 7.5 470

Metal Simyacı
2003 Animasyon Müzik 8.6 52,899
2003 42 Animasyon Müzik 7.3 22
2002 41 Aksiyon Müzik 6.8 3,205
2002 41 Dram Müzik 7.4 59
2001 Dram Müzik    
2000 39 Aksiyon Müzik 6.3 2,729
1999 Animasyon Müzik 5.7 138
1998 Komedi Müzik 5.9 215
1998 37 Animasyon Müzik 6.9 154
1997 36 Dram Müzik 6.6 422
1993 32 Animasyon Müzik 7.1 159
1992 31 Animasyon Müzik 6.0 123
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019