Giriş Kayıt
Ralph Osborn

Ralph Osborn


Sesler

Ralph Osborn, sesler.

Kızıl Serçe (2018), Karanlık Yakında (2010), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2014) Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ralph Osborn III | Ralph H. Osborn | Ralph Osborne
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Sesler 6.6 138,667

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 110,238

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sesler 5.2 120,290

Gecenin Kanunu
2016 Suç Sesler 6.4 47,498

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Sesler 7.3 104,480

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.6 254,375

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Sesler 6.4 235,839

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.6 380,985

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sesler 5.7 284,446

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Sesler 6.5 155,440

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 577,465

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sesler 5.8 102,782

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Sesler 6.4 188,497

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sesler 5.8 165,939

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Sesler 6.2 80,012

Ayı Teddy
2012 Komedi Sesler 6.9 540,350

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sesler 5.9 36,571

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 52,889

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sesler 6.2 367,455

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sesler 4.9 61,432

Karanlık Yakında
2010 Suç Sesler 5.2 15,473
2010 Komedi Sesler 4.4 69,503

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 104,860

Köpek Oteli
2009 Komedi Sesler 5.4 19,897

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sesler 6.6 81,885

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Sesler 6.5 11,913

Öldüren Sis
2007 Korku Sesler 7.2 261,943

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sesler 6.3 148,156
2007 Aksiyon Sesler 7.1 571,097
2007 Komedi Sesler 4.0 63,275

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Sesler 3.6 22,941

Arayış
2006 Gizem Sesler 4.8 11,176

Fare Şehri
2006 Animasyon Sesler 6.6 103,216

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Sesler 6.4 137,536

Cennet Gibi
2005 Komedi Sesler 6.7 93,352
2005 Animasyon Sesler 7.4 5,639

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sesler 5.5 52,520
2005 Dram Sesler 6.2 2,958

Güzellik Salonu
2005 Komedi Sesler 5.6 15,333

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 86,225

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sesler 6.6 183,170
2004 Komedi Sesler 6.2 5,477

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Sesler 6.0 155,321

Efsane Haberci
2004 Komedi Sesler 7.2 309,787

Prens Ve Ben
2004 Komedi Sesler 5.9 35,838

New York Zamanı
2004 Komedi Sesler 4.9 20,376
2003 Dram Sesler 7.6 11,191

Eski Dostlar
2003 Komedi Sesler 7.1 204,454

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Sesler 6.4 14,574
2002 Aksiyon Sesler 7.1 2,089

Son Kale
2001 Aksiyon Sesler 6.9 65,726

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 50,929

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sesler 6.2 170,817

Grinç
2000 Komedi Sesler 6.1 184,162
2000 Dram Sesler 6.5 483
1999 Komedi Sesler 6.6 1,930

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.2 196,130

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon Sesler 4.8 29,810

Kirli İş
1998 Komedi Sesler 6.5 22,397
1998 Komedi Sesler 5.4 8,202

İlk Suç
1997 Aksiyon Sesler 7.0 1,185
1997 Komedi Sesler 5.2 3,729
1997 Suç Sesler 7.9 12,223

Romantik Katil
1997 Aksiyon Sesler 7.4 82,672

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Sesler 5.2 2,943
1996 Komedi Sesler 6.2 1,259
1996 Komedi Sesler 6.9 2,780

Harika Çocuk
1995 Dram Sesler 6.6 27,125

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Sesler 6.6 22,524

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 157,913
1995 Dram Sesler 5.8 3,291
1995 Dram Sesler 6.8 1,636
1995 Dram Sesler 4.8 176

Tarayici
1994 Komedi Sesler 6.1 9,788
1994 Komedi Sesler 4.8 482

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 12,411

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 3,062

Et Ve Kemik
1993 Dram Sesler 6.2 4,567
1993 Komedi Sesler 7.2 51,834
1993 Dram Sesler 4.8 1,146

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 234,139
1992 Aksiyon Sesler 5.2 1,426
1992 Komedi Sesler 4.6 2,777
1992 Dram Sesler 7.2 8,651

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.1 9,525
1991 Komedi Sesler 6.7 2,411
1991 Dram Sesler 7.4 598
1991 Aksiyon Sesler 5.9 7,343

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,976
1990 Dram Sesler 6.1 322
1989 Aksiyon Sesler 6.1 1,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019