Giriş Kayıt
Atli Örvarsson

Atli Örvarsson (48)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Atli Örvarsson, 07 Temmuz 1970 Akureyri, Iceland doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (2013), Belalı Tanık (2017), Bakış Açısı (2008), Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Akureyri, Iceland
Diğer Bir İsmi: Atli Orvarsson
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Aksiyon Müzik 5.0 26,145

Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın
2018 48 Animasyon Müzik 5.5 196
2017 Suç Müzik 7.4 1,137

Belalı Tanık
2017 47 Aksiyon Müzik 6.9 144,115
2017 47 Biyografi Müzik 6.6 249
2017 Suç Müzik 7.0 2,655
2016 46 Komedi Müzik 7.4 76,764
2016 46 Belgesel Yapımcı
Müzik
8.6 42

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 45 Animasyon Müzik
Müzik
8.4 16,300
2015 Dram Müzik 7.5 8,699
2015 45 Dram Müzik 5.6 8,545

İnatçılar
2015 45 Dram Müzik
Yapımcı
7.3 9,995
2014 Suç Müzik 6.8 716

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Müzik 8.1 20,080
2013 43 Dram Müzik 5.9 313

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 43 Aksiyon Müzik 5.9 118,678

Çelik Adam
2013 43 Aksiyon Müzik 7.1 623,279

Kanıt
2013 43 Korku Müzik 5.4 5,998

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 177,661

Tek Atış
2013 43 Suç Müzik 5.8 9,297

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 42 Komedi Müzik 6.6 41,649
2012 Aksiyon Müzik 7.9 28,439

Kartal
2011 41 Macera Müzik
Müzik
6.2 59,681

Cadılar Zamanı
2011 41 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 83,467
2010 Suç Müzik 6.7 1,947
2009 39 Aksiyon Müzik 7.6 532,425
2009 Aksiyon Müzik 8.9 8,968

4. Tür
2009 39 Gizem Müzik
Müzik
5.9 68,415

Melekler ve Şeytanlar
2009 39 Gizem Müzik 6.7 243,903

Son Oyun
2009 39 Aksiyon Müzik 6.0 31,234

Aşk Ateşi
2008 38 Suç Müzik 6.8 16,934

Babil M.S.
2008 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 87,983

Demir Adam
2008 38 Aksiyon Müzik 7.9 811,057

Bakış Açısı
2008 38 Aksiyon Müzik 6.6 136,330

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 37 Animasyon Müzik 7.3 283,506

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 37 Aksiyon Müzik 7.1 537,977
2007 Müzik    

Tatil
2006 36 Komedi Müzik 6.9 209,044
2006 36 Dram Müzik 4.2 1,793

Küçük Kardeşim 3
2005 35 Animasyon Müzik
Müzik
   
2005 35 Aksiyon Müzik 5.6 308
2003 Suç Müzik 7.1 737
2001 Suç Müzik
Müzik
7.4 20,170
1993 Suç Müzik 7.5 10,147
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,784) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,457) La Casa de Papel (1,303) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,177) Bodyguard (1,164) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018