Giriş Kayıt
Carlos Puente

Carlos Puente


Editör, Editör, Sesler, Yapım Yöneticisi

Carlos Puente, editör, editör, sesler, yapım yöneticisi.

Maskeli Kahraman Zorro (1998), Keçi (1981), Mağara Adamı (1981), Güneye Yolculuk (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos Puente Ortega | Carlos Puente Portillo | C.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acı Sokağı
2015 Suç Editör 6.5 221
2009 Macera Editör 4.2 312
2008 Komedi Editorial Department 6.7 7,657
2008 Dram Editör 5.5 124
2007 Komedi Editör 5.8 124

Masum Sesler
2004 Dram Editorial Department 7.9 6,817
2001 Dram Editör 6.9 171
2000 Komedi Editör 6.9 263
2000 Dram Editör 6.6 288
2000 Dram Editör 3.1 1,534

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Editorial Department 6.7 154,481

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Editorial Department 4.8 4,518
1994 Komedi Editorial Department 5.5 1,559
1992 Suç Editör 6.1 459
1992 Suç Editör 5.1 574
1991 Suç Sesler
Editör
7.2 581

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Editör
Editorial Department
7.5 274,504

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Editorial Department 6.3 127,416

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 Aksiyon Editorial Department 6.6 84,825
1987 Aksiyon Editör 6.6 2,920

Sıcak Takip
1987 Komedi Editorial Department 5.8 3,035
1986 Dram Editorial Department 7.5 17,462
1986 Aksiyon Editorial Department 5.0 5,250

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Editorial Department 6.6 109,669

Keçi
1981 Macera Editorial Department 7.4 6,921

Mağara Adamı
1981 Komedi Editorial Department 5.8 6,485
1981 Aksiyon Editorial Department 6.1 3,685
1979 Western Editorial Department 5.9 598

Güneye Yolculuk
1978 Komedi Editorial Department 6.3 5,535

En Büyük Suç
1978 Aksiyon Editorial Department 6.8 2,251
1968 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.6 28
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019