Giriş Kayıt
Ernie F. Orsatti

Ernie F. Orsatti (78)


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Ernest Frank Orsatti, 13 Şubat 1940 Beverly Hills, California, ABD doğumlu dublör, yönetmen asistanı, oyuncu.

Entourage (2004), İlk Korku (1996), Yaşamın Renkleri (1998), Charmed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ernest Frank Orsatti
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1940
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ernie Orsati | Ernest Orsatti | Ernie Orsatti | Er
Takma İsmi: The Legend
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tüylü Bela
2010 70 Komedi Dublör 3.8 14,033
2009 69 Komedi Dublör 6.3 797

Pembe Panter 2
2009 69 Macera Dublör 5.6 37,899

Gelin Benim Olacak
2008 68 Komedi Dublör 5.9 61,295

Vahşi Doğa
2008 68 Komedi Dublör 5.3 19,830
2007 Komedi Dublör 7.2 162

Pembe Panter
2006 66 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 73,523
2006 Dram Dublör 7.6 18,799

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 65 Komedi Dublör 5.4 24,225
2005 Suç Dublör 7.6 20,425

Mutlu Sonlar
2005 65 Komedi Dublör 6.4 8,546

Çılgın Yılbaşı
2004 64 Komedi Dublör 5.3 34,101

Babamın Kabusu
2004 64 Komedi Dublör 6.5 51,194
2004 Komedi Dublör 8.5 148,845

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 64 Komedi Dublör 5.2 11,437

Korku Kulübü
2004 64 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 26,243

Sürüsüne Bereket
2003 63 Komedi Dublör 5.8 84,490

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,874
2003 63 Romantik Dublör 6.2 3,779

Yeni Evli
2003 63 Komedi Dublör 5.5 62,839
2003 Dram Dublör 8.5 39,139
2002 Komedi Dublör 8.0 57,272
2002 62 Komedi Dublör 4.1 1,286
2001 61 Macera Dublör 5.9 46,288

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 61 Macera Dublör 4.8 21,752

Salako Romano
2001 61 Komedi Dublör 4.7 11,619

Kara Şövalye
2001 61 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 34,514

Onurlu Bir Adam
2000 60 Biyografi Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 98,618

Vay Anam Vay
2000 60 Aksiyon Dublör 5.1 74,109

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 60 Komedi Dublör 4.7 3,273
1999 59 Dram Dublör 4.5 3,133

En Sevdiğim Marslı
1999 59 Komedi Dublör 5.0 11,789

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 58 Komedi Dublör 7.7 236,335

Yaşamın Renkleri
1998 58 Komedi Dublör 7.5 112,182

Geçmişin Gölgesinde
1998 58 Suç Dublör 8.5 915,303

Dr. Dolittle
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 84,104
1998 Dram Dublör 7.1 66,001

Mafya
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 13,602

Cani Ruh
1998 58 Suç Dublör 7.0 66,450

Yaratık: Diriliş
1997 57 Aksiyon Dublör 6.2 203,485
1997 57 Komedi Dublör 5.3 1,208

Mahkeme Ve Dava
1997 57 Komedi Dublör 5.7 5,608
1997 Suç Dublör 7.7 6,681
1997 57 Komedi Dublör 6.4 915
1997 57 Suç Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 5,293

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 6,079

Güzel Bir Gün
1996 56 Komedi Dublör 6.5 39,657

Gözler Ve Sözler
1996 56 Komedi Dublör 6.3 23,653

İlk Korku
1996 56 Suç Dublör 7.7 156,049
1996 56 Dram Dublör 5.8 4,339
1996 Suç Dublör 7.3 3,027
1996 Dram Dublör 7.5 13,622

Çavuş Bilko
1996 56 Komedi Dublör 5.7 19,612

Yeraltı Canavarı 2
1996 56 Aksiyon Dublör 6.0 22,567
1995 55 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
2.4 3,663
1995 55 Komedi Dublör 6.7 2,844
1995 55 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 2,952

Boş Kafalılar
1994 54 Komedi Dublör 6.1 41,880
1994 54 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 5,795

İki Hınzır Adam
1993 53 Komedi Dublör 7.0 38,841

Yırtık Rahibe 2
1993 53 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 42,759
1993 Dram Dublör 7.2 1,833
1993 Suç Dublör 7.5 10,189
1993 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 6,999
1993 Dram Dublör 8.7 2,120

Sıkı Atışlar 2
1993 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.6 75,972
1992 Suç Dublör 7.8 3,421
1992 52 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 701

Sıkı Atışlar
1991 51 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 89,237

Sen Başkasın
1991 51 Komedi Dublör 5.4 3,134
1990 50 Komedi Dublör 5.4 3,485
1990 50 Komedi Dublör 5.0 39
1990 50 Komedi Dublör 4.3 6,868
1990 50 Dram Dublör 5.9 4,344
1990 50 Komedi Dublör 6.0 2,519

Kör Şiddet
1989 49 Aksiyon Dublör 6.3 12,316
1989 49 Aksiyon Dublör 5.5 2,370

Sana Gününü Göstereceğim
1988 48 Aksiyon Dublör 6.6 11,058
1988 48 Aksiyon Dublör 5.6 2,013

Manyak 2
1988 48 Aksiyon Dublör 6.5 11,527
1987 47 Aksiyon Dublör 5.4 7,495
1987 47 Komedi Dublör 5.1 5,062

Kazanma Arzusu
1986 46 Dram Dublör 7.6 38,469
1986 Dram Dublör 7.0 3,637
1986 46 Aksiyon Dublör 5.9 4,032

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 45 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 63
1985 Macera Oyuncu 7.4 2,577
1985 45 Aksiyon Dublör 5.9 12,087
1985 45 Komedi Dublör 6.6 4,700
1984 44 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 2,761

Geceyarısına 10 Kala
1983 43 Suç Dublör 6.3 5,397

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Dublör 8.2 3,209

Karabasan
1982 42 Biyografi Dublör 6.6 12,809

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 6,055

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 42 Komedi Dublör 6.8 18,378
1982 42 Aksiyon Dublör 6.0 12,451
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,063

Vahşi Arılar
1978 38 Korku Dublör
Oyuncu
4.4 5,945

Şeytanın Arabası
1977 37 Korku Oyuncu 6.1 7,443
1976 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.0 727

Gece Kımıltıları
1975 35 Suç Dublör 7.2 9,742

Yangın Kulesi
1974 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.9 34,565
1973 33 Dram Oyuncu 6.4 1,284

Taş Yürekli Katil
1973 33 Aksiyon Dublör 6.3 2,288

Poseidon Macerası
1972 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 36,645

Mekanik
1972 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,595

Son Hücum
1968 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 10,986
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018