Giriş Kayıt
Ernie F. Orsatti

Ernie F. Orsatti (78)


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Ernest Frank Orsatti, 13 Şubat 1940 Beverly Hills, California, ABD doğumlu dublör, yönetmen asistanı, oyuncu.

Entourage (2004), İlk Korku (1996), Yaşamın Renkleri (1998), Charmed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ernest Frank Orsatti
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1940
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ernie Orsati | Ernest Orsatti | Ernie Orsatti | Er
Takma İsmi: The Legend
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tüylü Bela
2010 70 Komedi Dublör 3.8 14,309
2009 69 Komedi Dublör 6.3 804

Pembe Panter 2
2009 69 Macera Dublör 5.6 38,402

Gelin Benim Olacak
2008 68 Komedi Dublör 5.9 62,004

Vahşi Doğa
2008 68 Komedi Dublör 5.3 19,945
2007 Komedi Dublör 7.2 164

Pembe Panter
2006 66 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 74,360
2006 Dram Dublör 7.6 18,885

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 65 Komedi Dublör 5.4 24,463
2005 Suç Dublör 7.6 20,645

Mutlu Sonlar
2005 65 Komedi Dublör 6.4 8,628

Çılgın Yılbaşı
2004 64 Komedi Dublör 5.3 36,411

Babamın Kabusu
2004 64 Komedi Dublör 6.5 51,443
2004 Komedi Dublör 8.5 149,939

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 64 Komedi Dublör 5.2 11,528

Korku Kulübü
2004 64 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 26,469

Sürüsüne Bereket
2003 63 Komedi Dublör 5.9 85,396

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 50,141
2003 63 Romantik Dublör 6.2 3,815

Yeni Evli
2003 63 Komedi Dublör 5.5 63,380
2003 Dram Dublör 8.5 39,492
2002 Komedi Dublör 8.0 57,935
2002 62 Komedi Dublör 4.1 1,291
2001 61 Macera Dublör 5.9 46,800

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 61 Macera Dublör 4.8 21,961

Salako Romano
2001 61 Komedi Dublör 4.7 11,734

Kara Şövalye
2001 61 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 34,875

Onurlu Bir Adam
2000 60 Biyografi Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 99,499

Vay Anam Vay
2000 60 Aksiyon Dublör 5.1 74,849

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 60 Komedi Dublör 4.7 3,305
1999 59 Dram Dublör 4.5 3,163

En Sevdiğim Marslı
1999 59 Komedi Dublör 5.0 11,904

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 58 Komedi Dublör 7.7 238,604

Yaşamın Renkleri
1998 58 Komedi Dublör 7.5 113,133

Geçmişin Gölgesinde
1998 58 Suç Dublör 8.5 929,196

Dr. Dolittle
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 84,834
1998 Dram Dublör 7.1 67,393

Mafya
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 13,709

Cani Ruh
1998 58 Suç Dublör 7.0 67,259

Yaratık: Diriliş
1997 57 Aksiyon Dublör 6.2 206,290
1997 57 Komedi Dublör 5.3 1,222

Mahkeme Ve Dava
1997 57 Komedi Dublör 5.7 5,670
1997 Suç Dublör 7.7 6,814
1997 57 Komedi Dublör 6.3 921
1997 57 Suç Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 5,356

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 6,171

Güzel Bir Gün
1996 56 Komedi Dublör 6.5 40,039

Gözler Ve Sözler
1996 56 Komedi Dublör 6.3 23,810

İlk Korku
1996 56 Suç Dublör 7.7 159,205
1996 56 Dram Dublör 5.8 4,359
1996 Suç Dublör 7.3 3,083
1996 Dram Dublör 7.5 13,730

Çavuş Bilko
1996 56 Komedi Dublör 5.8 19,872

Yeraltı Canavarı 2
1996 56 Aksiyon Dublör 6.0 22,989
1995 55 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
2.5 3,719
1995 55 Komedi Dublör 6.7 2,861
1995 55 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 2,987

Boş Kafalılar
1994 54 Komedi Dublör 6.1 42,313
1994 54 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 5,854

İki Hınzır Adam
1993 53 Komedi Dublör 7.0 39,392

Yırtık Rahibe 2
1993 53 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 43,447
1993 Dram Dublör 7.2 1,860
1993 Suç Dublör 7.5 10,356
1993 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 7,087
1993 Dram Dublör 8.7 2,159

Sıkı Atışlar 2
1993 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.6 76,784
1992 Suç Dublör 7.8 3,451
1992 52 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 712

Sıkı Atışlar
1991 51 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 90,214

Sen Başkasın
1991 51 Komedi Dublör 5.4 3,181
1990 50 Komedi Dublör 5.5 3,548
1990 50 Komedi Dublör 5.0 39
1990 50 Komedi Dublör 4.3 6,944
1990 50 Dram Dublör 5.9 4,420
1990 50 Komedi Dublör 6.0 2,555

Kör Şiddet
1989 49 Aksiyon Dublör 6.3 12,540
1989 49 Aksiyon Dublör 5.5 2,424

Sana Gününü Göstereceğim
1988 48 Aksiyon Dublör 6.6 11,199
1988 48 Aksiyon Dublör 5.6 2,068

Manyak 2
1988 48 Aksiyon Dublör 6.5 11,736
1987 47 Aksiyon Dublör 5.4 7,652
1987 47 Komedi Dublör 5.1 5,122

Kazanma Arzusu
1986 46 Dram Dublör 7.6 38,891
1986 Dram Dublör 7.0 3,720
1986 46 Aksiyon Dublör 6.0 4,116

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 45 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 63
1985 Macera Oyuncu 7.4 2,605
1985 45 Aksiyon Dublör 5.9 12,311
1985 45 Komedi Dublör 6.6 4,807
1984 44 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 2,869

Geceyarısına 10 Kala
1983 43 Suç Dublör 6.3 5,515

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Dublör 8.2 3,247

Karabasan
1982 42 Biyografi Dublör 6.6 12,988

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 6,206

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 42 Komedi Dublör 6.8 18,581
1982 42 Aksiyon Dublör 6.0 12,693
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,161

Vahşi Arılar
1978 38 Korku Dublör
Oyuncu
4.4 6,114

Şeytanın Arabası
1977 37 Korku Oyuncu 6.1 7,596
1976 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.0 737

Gece Kımıltıları
1975 35 Suç Dublör 7.2 10,119

Yangın Kulesi
1974 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.9 35,010
1973 33 Dram Oyuncu 6.4 1,302

Taş Yürekli Katil
1973 33 Aksiyon Dublör 6.3 2,356

Poseidon Macerası
1972 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 37,123

Mekanik
1972 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,804

Son Hücum
1968 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 11,099
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019