Giriş Kayıt
Ana Oparnica

Ana Oparnica


Ana Oparnica,

Wolf Lake (2002), Meteor Fırtınası (2010), (2018) Deadpool 2 (2018), (2018) Lost in Space (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ana Oparnica Sebal | Ana Sebal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 7.9 282,819
2018 Macera Çeşitli 7.2 44,063

Ölüm Defteri
2017 Macera Çeşitli 4.6 61,886

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 185,971
2017 Aksiyon Çeşitli 6.0 86,223

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 200,703
2016 Macera Çeşitli 6.4 65,463
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,125
2015 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,834
2013 Macera Çeşitli 5.0 3,373

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 624,946
2013 Macera Çeşitli 3.7 15
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,606

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 163,718
2012 Dram Çeşitli 6.0 133

Şansa Bak
2011 Komedi Çeşitli 7.7 295,024

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Çeşitli 7.4 413,496

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 194,647
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 214,287

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Çeşitli 4.9 9,315

Meteor Fırtınası
2010 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 1,009
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 318,362

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Çeşitli 7.6 380,033
2008 Aksiyon Çeşitli 4.0 3,861

Kara Noel
2006 Korku Çeşitli 4.6 22,250

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Çeşitli 5.1 103,906

Son Durak 3
2006 Korku Çeşitli 5.8 116,473
2005 Animasyon Çeşitli 6.4 1,067
2004 Romantik Çeşitli 5.7 731

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Çeşitli 6.2 16,311
2002 Fantastik Çeşitli 7.3 4,384
2002 Korku Çeşitli 7.7 1,166

Spot
2001 Aksiyon Çeşitli 5.4 8,108
2001 Gerilim 0 5.4 618

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi 0 6.1 7,249
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018