Giriş Kayıt
Ana Oparnica

Ana Oparnica


Ana Oparnica,

Wolf Lake (2002), Meteor Fırtınası (2010), (2018) Deadpool 2 (2018), (2018) Lost in Space (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ana Oparnica Sebal | Ana Sebal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 7.8 314,419
2018 Macera Çeşitli 7.2 46,135

Ölüm Defteri
2017 Macera Çeşitli 4.6 63,167

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 189,975
2017 Aksiyon Çeşitli 6.0 87,464

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 202,938
2016 Macera Çeşitli 6.4 66,337
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,334
2015 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,851
2013 Macera Çeşitli 5.0 3,391

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 629,172
2013 Macera Çeşitli 3.7 15
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,661

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 164,732
2012 Dram Çeşitli 5.9 136

Şansa Bak
2011 Komedi Çeşitli 7.7 296,187

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Çeşitli 7.4 417,364

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 195,573
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 215,159

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Çeşitli 4.9 9,365

Meteor Fırtınası
2010 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 1,016
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 320,281

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Çeşitli 7.6 383,085
2008 Aksiyon Çeşitli 4.0 3,890

Kara Noel
2006 Korku Çeşitli 4.6 22,461

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Çeşitli 5.1 104,620

Son Durak 3
2006 Korku Çeşitli 5.8 117,288
2005 Animasyon Çeşitli 6.4 1,070
2004 Romantik Çeşitli 5.7 736

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Çeşitli 6.2 16,410
2002 Fantastik Çeşitli 7.3 4,469
2002 Korku Çeşitli 7.7 1,173

Spot
2001 Aksiyon Çeşitli 5.4 8,170
2001 Gerilim 0 5.4 650

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi 0 6.1 7,307
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018