Giriş Kayıt
Ana Oparnica

Ana Oparnica


Ana Oparnica,

(2018) Deadpool 2 (2018), (2018) Lost in Space (2018), (2013) Once Upon a Time in Wonderland (2013), (2002) The Twilight Zone (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ana Oparnica Sebal | Ana Sebal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 8.0 217,693
2018 Macera Çeşitli 7.2 40,669

Ölüm Defteri
2017 Macera Çeşitli 4.6 60,057

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 180,932
2017 Aksiyon Çeşitli 6.0 84,721

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 198,215
2016 Macera Çeşitli 6.4 64,344
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,956
2015 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,698
2013 Macera Çeşitli 5.0 2,609

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 620,509
2013 Macera Çeşitli 3.7 15
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,551

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 162,602
2012 Dram Çeşitli 6.1 117

Şansa Bak
2011 Komedi Çeşitli 7.7 293,782

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Çeşitli 7.4 408,468

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 193,276
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 213,390

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Çeşitli 4.9 9,166

Meteor Fırtınası
2010 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 316,152

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Çeşitli 7.6 376,909
2008 Aksiyon Çeşitli    

Kara Noel
2006 Korku Çeşitli 4.6 22,049

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Çeşitli 5.1 103,235

Son Durak 3
2006 Korku Çeşitli 5.8 115,467
2005 Animasyon Çeşitli 6.4 1,050
2004 Romantik Çeşitli 5.7 655

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Çeşitli 6.2 16,100
2002 Fantastik Çeşitli 7.3 3,671
2002 Korku Çeşitli    

Spot
2001 Aksiyon Çeşitli 5.4 7,562
2001 Gerilim 0 5.4 618

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi 0 6.1 7,214
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018