Giriş Kayıt
Ikue Ôtani

Ikue Ôtani (53)


Oyuncu

Ikue Ôtani, 18 Ağustos 1965 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Pokémon (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Ikue Ohtani | Ikue Ootani | Ikue Otani | Ikue Otan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.51 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pokémon Dedektif Pikachu
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 53 Animasyon Oyuncu 6.5 615
2017 52 Animasyon Oyuncu 6.4 3,666
2016 51 Animasyon Oyuncu 6.2 598
2016 51 Animasyon Oyuncu 7.4 2,770
2015 50 Animasyon Oyuncu 6.1 930
2015 50 Komedi Oyuncu 6.9 770
2014 49 Animasyon Oyuncu 7.7 9,035
2014 49 Animasyon Oyuncu 6.8 743
2013 48 Animasyon Oyuncu 6.5 552
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 194
2013 Animasyon Oyuncu 8.5 299
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 1,002
2012 47 Animasyon Oyuncu 8.0 4,838
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 3,179

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 47 Animasyon Oyuncu 5.7 896
2012 47 Animasyon Oyuncu 6.5 981
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 563
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 164
2011 46 Animasyon Oyuncu 6.0 647
2011 46 Animasyon Oyuncu 6.2 297
2011 46 Animasyon Oyuncu 6.9 588
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 362
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 45 Animasyon Oyuncu 6.2 1,217
2009 44 Animasyon Oyuncu 7.7 3,646
2009 44 Animasyon Oyuncu 6.5 1,489
2009 44 Animasyon Oyuncu 7.1 1,232
2008 43 Animasyon Oyuncu 6.3 1,476
2008 43 Animasyon Oyuncu 7.2 701
2007 42 Animasyon Oyuncu 6.5 2,266
2007 42 Animasyon Oyuncu 6.5 1,594
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.1 1,003
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 63,007
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.1 1,698
2006 41 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.5 282
2005 40 Animasyon Oyuncu 7.0 3,216
2005 40 Animasyon Oyuncu 7.1 1,052
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 569
2005 40 Animasyon Oyuncu 7.2 1,054

Ah! Tanrıçam
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 975
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 20
2004 39 Animasyon Oyuncu 6.1 2,651
2004 39 Animasyon Oyuncu 7.1 1,142
2004 39 Animasyon Oyuncu 6.9 1,042
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.5 197
2003 38 Animasyon Oyuncu 5.9 2,986
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.2 1,162
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.4 1,147
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 54,212

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 37 Animasyon Oyuncu 6.2 4,515
2002 37 Animasyon Oyuncu 7.8 1,891
2002 37 Animasyon Oyuncu 7.0 174

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 37 Animasyon Oyuncu 6.6 882
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 36 Animasyon Oyuncu    
2001 36 Animasyon Oyuncu 7.6 1,467
2000 35 Animasyon Oyuncu 6.5 2,759
2000 35 Animasyon Oyuncu 5.7 11,270
2000 35 Oyuncu 5.9 201

Pokemon 3
2000 35 Animasyon Oyuncu    
2000 35 Macera Oyuncu 6.8 3,183
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.6 1,627
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.2 1,024
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.6 148

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 54,500

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 34 Animasyon Oyuncu    
1999 34 Animasyon Oyuncu 6.0 18,237
1999 34 Animasyon Oyuncu 7.5 1,503

Pokemon: İlk Film
1998 33 Animasyon Oyuncu 6.1 34,788
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1998 33 Animasyon Oyuncu 6.5 201
1998 33 Animasyon Oyuncu 7.4 1,538
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 140
1997 32 Animasyon Oyuncu 7.4 1,757
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 3,510

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 9,166
1995 Animasyon Oyuncu 6.4 161
1993 28 Animasyon Oyuncu 7.6 1,070
1993 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 122
1992 Animasyon Oyuncu 5.8 170

Komşum Totoro
1988 23 Animasyon Oyuncu 8.2 232,949
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019