Giriş Kayıt
Fabien Onteniente

Fabien Onteniente (60)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Fabien Onteniente, 27 Nisan 1958 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Camping (2006), Disco (2008), Futbol Sevdası (2002), Camping 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1958
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 60 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2016 58 Yönetmen
Senarist
4.3 720
2013 55 Komedi Senarist
Yönetmen
4.1 377
2010 52 Komedi Senarist
Yönetmen
4.2 1,021
2008 50 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.3 1,298
2006 48 Komedi Yönetmen
Senarist
4.9 2,937

Futbol Sevdası
2002 44 Komedi Yönetmen
Senarist
4.3 1,029
2000 42 Komedi Yönetmen
Senarist
4.2 935
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018