Giriş Kayıt
Alain Onesto

Alain Onesto


Kameraman

Alain Onesto, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Alain G. Onesto | Alan Onesto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 4.7 81
2010 Komedi Kameraman 5.6 1,356
1999 Komedi Kameraman 8.0 5,998
1992 Aile Kameraman 8.0 400

Cosby Ailesi
1984 Komedi Kameraman
7.4 28,390
1971 Biyografi Kameraman 7.7 480
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018