Giriş Kayıt
Seijirô Onda

Seijirô Onda


Oyuncu

Seijirô Onda, oyuncu.

Gojira no gyakushû (1955), (1954) Godzilla (1954), (1954) Miyamoto Musashi (1954), (1955) Floating Clouds (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,170
1957 Dram Oyuncu 7.1 118

Kanlı Taht
1957 Dram Oyuncu 8.1 38,477
1956 Oyuncu 7.4 1,376
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,065

Floating Clouds
1955 Dram Oyuncu 7.8 1,934

Godzilla
1954 Dram Oyuncu 7.6 23,253
1954 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018