Giriş Kayıt
Seijirô Onda

Seijirô Onda


Oyuncu

Seijirô Onda, oyuncu.

Gojira no gyakushû (1955), (1954) Godzilla (1954), (1954) Miyamoto Musashi (1954), (1955) Floating Clouds (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Oyuncu 7.3 921
1957 Dram Oyuncu 7.3 83

Kanlı Taht
1957 Dram Oyuncu 8.1 34,796
1956 Oyuncu 7.4 1,376
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,732

Floating Clouds
1955 Dram Oyuncu 7.9 1,527

Godzilla
1954 Dram Oyuncu 7.6 22,888
1954 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,856
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018