Giriş Kayıt
Kevin Olson

Kevin Olson (29)


Oyuncu

Kevin Olson, 28 Mart 1989 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

Küçük Kardeşim 2 (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1989
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Johnson | Kevin Johnson Olson
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 21 Macera Oyuncu 2.2 6,759

Shortcut to Happiness
2003 14 Komedi Oyuncu 5.5 4,546

Küçük Kardeşim 2
2002 13 Animasyon Oyuncu 5.5 44,536
2001 12 Komedi Oyuncu 5.7 3,314
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,886
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019