Giriş Kayıt
Josh Olson

Josh Olson


Senarist, Oyuncu, Sanat Bölümü, Yönetmen

Josh Olson, senarist, oyuncu, sanat bölümü, yönetmen.

Şiddetin Tarihçesi (2005), Tetikçinin Dönüşü (1999), Infested (2002), Öldürme İçgüdüsü (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 6

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Senarist 6.8 24,100
2008 Belgesel Oyuncu 8.1 37

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Senarist 7.5 209,213
2002 Korku Yönetmen
Senarist
2.9 1,170

Öldürme İçgüdüsü
2001 Aksiyon Senarist 4.9 595

Tetikçinin Dönüşü
1999 Aksiyon Senarist 4.0 1,128

Sınırda Soygun
1998 Suç Senarist 4.5 494

Şeytan
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 13,537

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 33,152
1987 Komedi Çeşitli 6.8 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019