Giriş Kayıt
Laurent Olmedo

Laurent Olmedo


Oyuncu

Laurent Olmedo, oyuncu.

(2004) Adaletin Merkezi (2004), (2006) Camping (2006), (2011) La conquête (2011), (2010) Camping 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laurent Olmédo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.3 736
2015 Oyuncu 5.4 270

Bir Mafya Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,031
2011 Biyografi Oyuncu 6.3 1,504
2011 Oyuncu 5.8 492
2010 Komedi Oyuncu 4.2 1,061
2009 Suç Oyuncu 7.1 54

Annemi Suçla
2009 Dram Oyuncu 5.7 272
2008 Dram Oyuncu 6.0 471
2008 Oyuncu 8.2 36
2007 Komedi Oyuncu 5.9 389

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 76,761
2006 Komedi Oyuncu 4.9 2,997
2006 Suç Oyuncu 4.2 171
2005 Komedi Oyuncu 6.0 875
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 618

Adaletin Merkezi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,389
2003 Dram Oyuncu 5.8 143
2003 Dram Oyuncu 6.3 76

Büyük Yarış
2002 Aksiyon Oyuncu 3.6 858
2001 Suç Oyuncu 5.8 27
1999 Oyuncu 5.5 46
1999 Oyuncu 5.7 118
1997 Komedi Oyuncu 4.2 265
1997 Suç Oyuncu 6.8 148
1994 Dram Oyuncu 5.9 52
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019