Giriş Kayıt
Miroslawa Olbinska

Miroslawa Olbinska


Oyuncu

Miroslawa Olbinska, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 4.2 62
2012 Dram Oyuncu 5.4 695

Sıfır
2009 Aksiyon Oyuncu 6.8 544
2009 Komedi Oyuncu 4.3 532
2008 Suç Oyuncu 6.8 87
2008 Komedi Oyuncu 5.4 1,632
2007 Dram Oyuncu 3.2 56
2007 Komedi Oyuncu 6.1 2,240
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019