Giriş Kayıt
David Okey

David Okey


Editör, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

David Okey, editör, animasyon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.5 272
2016 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.6 216,220

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Editorial Department 6.9 11,537

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Editorial Department 7.8 360,763
2014 Animasyon Editorial Department 8.3 20,942

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Animasyon 6.0 48,912
2008 Animasyon Yapımcı 6.4 6,970

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 17,314
1999 Animasyon Çeşitli 7.3 177,764
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019