Giriş Kayıt
Akemi Okamura

Akemi Okamura (49)


Oyuncu

Akemi Okamura, 12 Mart 1969 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kırmızı Kanatlar (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1969
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.4 2,574
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 12,569
2012 43 Animasyon Oyuncu 8.0 3,665
2012 43 Animasyon Oyuncu    
2011 42 Animasyon Oyuncu 6.8 385
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 257
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 397
2009 40 Animasyon Oyuncu 7.7 2,723
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 464
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 38 Animasyon Oyuncu    
2007 38 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 38 Animasyon Oyuncu 7.2 709
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 44
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 920
2006 37 Animasyon Oyuncu 6.9 466
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 36 Animasyon Oyuncu 7.2 667
2004 Animasyon Oyuncu    
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.8 39
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.9 659
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.7 79
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 731

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.2 124

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 33 Animasyon Oyuncu 6.7 574
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 16
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 810
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 178
2001 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
2000 31 Animasyon Oyuncu 6.8 772
2000 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 52,677
1999 30 Animasyon Oyuncu 4.8 117
1998 Animasyon Oyuncu    

Kırmızı Kanatlar
1992 23 Animasyon Oyuncu 7.8 58,032
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018