Giriş Kayıt
Akemi Okamura

Akemi Okamura (49)


Oyuncu

Akemi Okamura, 12 Mart 1969 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kırmızı Kanatlar (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1969
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.4 2,733
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 14,399
2012 43 Animasyon Oyuncu 8.0 4,800
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.6 7
2011 42 Animasyon Oyuncu 6.9 581
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 358
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 586
2009 40 Animasyon Oyuncu 7.7 3,614
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 694
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,480
2007 38 Animasyon Oyuncu 5.7 546
2007 38 Animasyon Oyuncu 7.2 29
2007 Oyuncu    
2007 38 Animasyon Oyuncu 7.1 997
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 62
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,626
2006 37 Animasyon Oyuncu 6.8 731
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 880
2005 36 Animasyon Oyuncu 7.2 1,041
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 309
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.2 55
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.9 1,033
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.5 196
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 1,133

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.0 172

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 33 Animasyon Oyuncu 6.6 868
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 19
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 1,190
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 255
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 35
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 42
2000 31 Animasyon Oyuncu 6.8 1,275
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 1,406

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 54,206
1999 30 Animasyon Oyuncu 4.8 136
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 378

Kırmızı Kanatlar
1992 23 Animasyon Oyuncu 7.8 59,858
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019