Giriş Kayıt
Akemi Okamura

Akemi Okamura (49)


Oyuncu

Akemi Okamura, 12 Mart 1969 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kırmızı Kanatlar (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1969
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.4 2,650
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 13,362
2012 43 Animasyon Oyuncu 8.0 4,714
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.2 6
2011 42 Animasyon Oyuncu 6.9 565
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 353
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 571
2009 40 Animasyon Oyuncu 7.7 3,560
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 674
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,427
2007 38 Animasyon Oyuncu 5.7 540
2007 38 Animasyon Oyuncu 7.2 29
2007 Oyuncu    
2007 38 Animasyon Oyuncu 7.1 973
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 61
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,581
2006 37 Animasyon Oyuncu 6.8 705
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 877
2005 36 Animasyon Oyuncu 7.2 998
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 307
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.3 53
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.9 1,001
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.5 193
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 1,097

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.0 167

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 33 Animasyon Oyuncu 6.7 833
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 19
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 1,160
2001 32 Animasyon Oyuncu 7.1 250
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 34
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 42
2000 31 Animasyon Oyuncu 6.8 1,238
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 1,389

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 53,359
1999 30 Animasyon Oyuncu 4.8 135
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 369

Kırmızı Kanatlar
1992 23 Animasyon Oyuncu 7.8 58,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018