Giriş Kayıt
Maya Okamoto

Maya Okamoto (52)


Oyuncu

Maya Okamoto, 03 Şubat 1967 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

"Silent Möbius" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1967
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 26
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,543
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 201
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.7 41
2005 Animasyon Oyuncu 8.6 4,598
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 64
1998 31 Animasyon Oyuncu 6.5 208
1998 31 Animasyon Oyuncu 7.4 1,611
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 115
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 292
1997 30 Animasyon Oyuncu 7.1 241
1996 29 Animasyon Oyuncu 7.1 383
1995 Animasyon Oyuncu 6.4 163
1995 Animasyon Oyuncu 7.2 234
1994 27 Animasyon Oyuncu 5.4 444
1992 Animasyon Oyuncu 6.4 81
1991 Animasyon Oyuncu 6.6 155
1989 22 Animasyon Oyuncu 6.4 2,710
1986 19 Animasyon Oyuncu 5.2 340
1986 Animasyon Oyuncu 8.5 118
1985 18 Animasyon Oyuncu 7.0 309
1985 Animasyon Oyuncu 7.9 259
1985 Animasyon Oyuncu 8.3 857
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019