Giriş Kayıt
Yutaka Okada

Yutaka Okada


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Yutaka Okada, yapımcı, yönetmen asistanı.

Fukkatsu no hi (1980), Cenaze (1984), Ten to Chi to (1990), Kazoku gêmu (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Yapımcı 6.2 740
2004 Dram Yapımcı 5.6 14
2004 Dram Yapımcı 5.4 11
2002 Romantik Yapımcı 7.3 43
1998 Romantik Yapımcı 7.2 8
1993 Suç Yapımcı 6.7 213

Gentle 12
1991 Komedi Yapımcı 7.0 181
1990 Aksiyon Yapımcı 7.1 852

The Cherry Orchard
1990 Dram Yapımcı 6.8 160
1988 Dram Yapımcı 6.8 206
1986 Komedi Yapımcı 6.0 20
1986 Komedi Yapımcı 7.1 121

Cenaze
1984 Komedi Yapımcı 7.2 986
1983 Dram Yapımcı 6.2 16
1983 Komedi Yapımcı 7.4 682
1983 Yapımcı 5.7 46
1981 Yapımcı 6.9 34
1980 Macera Yapımcı 6.3 1,834
1978 Komedi Yapımcı 5.7 32
1970 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019