Giriş Kayıt
Chikao Ohtsuka

Chikao Ohtsuka (85)


Oyuncu

Chikao Ohtsuka, 05 Temmuz 1929 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Lastik (1999) yapımıyla biliniyor.

Chikao Ohtsuka, 15 Ocak 2015 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1929
Ölüm Tarihi: 15 Ocak 2015
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Chikao Ohtsuka | Shou Ohtsuka | Chikao Otsuka | No
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 85 Animasyon Oyuncu 6.8 743

Kaptan Harlock
2013 84 Animasyon Oyuncu 6.5 10,669
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 34
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 177
2008 79 Animasyon Oyuncu 7.3 174
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 273
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 34
2007 Animasyon Oyuncu 8.8 436
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,064

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 75 Animasyon Oyuncu 6.8 4,532
2003 74 Animasyon Oyuncu 6.4 136
2003 Animasyon Oyuncu 6.1 2,958
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 1,450
2001 Aksiyon Oyuncu 7.9 12,673
2000 71 Animasyon Oyuncu 7.7 26,406
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 4,601

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 54,518
1999 70 Animasyon Oyuncu 6.0 18,237
1998 Macera Oyuncu 7.5 495
1997 68 Aksiyon Oyuncu 6.7 691
1996 67 Animasyon Oyuncu 7.3 263
1996 6.4 26

Memories
1995 66 Animasyon Oyuncu 7.6 13,668
1995 66 Animasyon Oyuncu 6.1 808

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 65 Animasyon Oyuncu 7.3 7,256
1993 64 Animasyon Oyuncu 8.0 502
1992 63 Animasyon Oyuncu 7.2 328
1989 60 Animasyon Oyuncu 7.0 47
1989 60 Aile Oyuncu 7.2 6,179
1989 Animasyon Oyuncu 7.8 213
1989 60 Macera Oyuncu 5.3 176
1988 59 Animasyon Oyuncu 7.1 1,276

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.1 1,512
1987 58 Animasyon Oyuncu 7.4 4,332
1987 58 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 230
1986 Animasyon Oyuncu 8.5 39,698
1986 57 Animasyon Oyuncu 6.6 218
1985 56 Animasyon Oyuncu 7.2 1,307
1985 56 Animasyon Oyuncu 6.3 454
1985 56 Animasyon Oyuncu 7.0 33
1984 Animasyon Oyuncu 7.5 1,054
1984 55 Animasyon Oyuncu 6.7 542
1981 52 Animasyon Oyuncu 7.1 336
1979 50 Macera Oyuncu 7.8 615
1978 49 Suç Oyuncu    
1978 49 Animasyon Oyuncu 7.2 160
1972 Animasyon Oyuncu 8.0 1,523
1971 Animasyon Oyuncu 8.3 180
1969 40 Animasyon Oyuncu 6.9 113
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019