Giriş Kayıt
Mustafa Oguz

Mustafa Oguz


Yapımcı

Mustafa Oguz, yapımcı.

Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Karanlıktakiler (2009), İkinci Bahar (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.3 430
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,750
2009 Dram Yapımcı 7.0 1,738
2008 Dram Yapımcı 6.8 15,483
2007 Dram Yapımcı 2.3 12
2004 Komedi Yapımcı 6.9 106
2002 Komedi Yapımcı 7.5 340
1998 Komedi Yapımcı 8.7 4,168
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018