Giriş Kayıt
Mustafa Oguz

Mustafa Oguz


Yapımcı

Mustafa Oguz, yapımcı.

Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Karanlıktakiler (2009), İkinci Bahar (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.3 440
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,865
2009 Dram Yapımcı 7.0 1,760
2008 Dram Yapımcı 6.8 15,707
2007 Dram Yapımcı 2.1 15
2004 Komedi Yapımcı 7.0 109
2002 Komedi Yapımcı 7.5 342
1998 Komedi Yapımcı 8.7 4,228
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018