Giriş Kayıt
Shinji Ogawa

Shinji Ogawa (74)


Oyuncu

Haruhiko Ogawa, 19 Şubat 1941 Setagaya, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Ghost In The Shell (1995) yapımıyla biliniyor.

Shinji Ogawa, 07 Mart 2015 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Haruhiko Ogawa
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1941
Ölüm Tarihi: 07 Mart 2015
Doğum Yeri: Setagaya, Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 72 Animasyon Oyuncu 8.0 6,752
2012 71 Macera Oyuncu 7.4 63
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 241
2010 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,580

Ghost in the Shell 2.0
2008 67 Animasyon Oyuncu 8.0 12,725
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 863
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 9,697
2002 61 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 994
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 134
1998 57 Animasyon Oyuncu 6.5 208
1998 57 Animasyon Oyuncu 6.9 1,015
1997 56 Aksiyon Oyuncu 6.8 292

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 9,436

Ghost In The Shell
1995 54 Animasyon Oyuncu 8.0 115,412
1993 52 Animasyon Oyuncu 7.1 937
1991 50 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,907
1991 50 Aksiyon Oyuncu 8.1 345
1989 48 Animasyon Oyuncu 6.4 2,710
1989 48 Animasyon Oyuncu 7.2 4,113
1987 46 Animasyon Oyuncu 6.5 778
1986 45 Müzik Oyuncu 7.2 61
1978 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 68
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019