Giriş Kayıt
Ric Ocasek

Ric Ocasek (70)


Oyuncu

Richard Otcasek, 23 Mart 1949 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Kumanda (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Otcasek
Doğum Tarihi: 23 Mart 1949
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: The Cars
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 63 Belgesel Oyuncu 7.5 121
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,961
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,167
1993 44 Komedi Oyuncu 7.2 3,672
1988 39 Komedi Oyuncu 7.0 18,572

Cennette Aşk
1987 38 Komedi Oyuncu 6.5 2,912
1985 36 Belgesel Oyuncu 8.5 1,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019