Giriş Kayıt
Joanne Oboyski

Joanne Oboyski


Yapımcı

Joanne Oboyski, yapımcı.

Macgyver 1 (1985), Summerland (2004), Andy Richter Controls the Universe (2002), Jericho (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanne M. Oboyski | Joanne Oboyski-Battelene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 8.3 22,520
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 28,951
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,342
2011 Komedi Çeşitli 7.2 28,933
2010 Dram Çeşitli 7.4 3,664
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,630
2008 Komedi Çeşitli 7.0 3,521
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,160
2007 Dram Çeşitli 7.0 6,437
2007 Komedi Çeşitli 8.3 160,091
2006 Aksiyon Çeşitli 8.0 50,958
2005 Suç Çeşitli 7.6 536
2004 Dram Çeşitli 7.1 3,397
2003 Komedi Çeşitli 8.9 245,699
2002 Komedi Çeşitli 8.1 1,374

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Çeşitli 7.4 17,845
1999 Dram Çeşitli 5.8 60

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 6.0 69,890

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Çeşitli 5.2 22,487

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 22,946

Macgyver 1
1985 Aksiyon Çeşitli 7.7 31,645
1985 Aksiyon Çeşitli 7.9 1,919
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018