Giriş Kayıt
Joanne Oboyski

Joanne Oboyski


Yapımcı

Joanne Oboyski, yapımcı.

Macgyver 1 (1985), Summerland (2004), Andy Richter Controls the Universe (2002), Jericho (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanne M. Oboyski | Joanne Oboyski-Battelene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 8.2 23,079
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 30,144
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,380
2011 Komedi Çeşitli 7.2 29,010
2010 Dram Çeşitli 7.4 3,670
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,643
2008 Komedi Çeşitli 7.0 3,547
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,166
2007 Dram Çeşitli 7.0 6,451
2007 Komedi Çeşitli 8.3 160,819
2006 Aksiyon Çeşitli 8.0 51,112
2005 Suç Çeşitli 7.6 539
2004 Dram Çeşitli 7.1 3,408
2003 Komedi Çeşitli 8.9 247,610
2002 Komedi Çeşitli 8.0 1,484

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Çeşitli 7.4 17,965
1999 Dram Çeşitli 5.8 60

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 6.0 70,227

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Çeşitli 5.2 22,572

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 23,101

Macgyver 1
1985 Aksiyon Çeşitli 7.7 31,844
1985 Aksiyon Çeşitli 7.9 1,928
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018