Giriş Kayıt
Michael Obiora

Michael Obiora (32)


Oyuncu

Michael Obiora, 08 Ekim 1986 doğumlu oyuncu.

Fortitude (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1986
Takma İsmi: M.O
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 161,770
2017 Komedi Oyuncu 6.9 3,131
2015 Dram Oyuncu 7.4 17,427
2012 26 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.2 86,483
2006 Komedi Oyuncu 7.6 3,905
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,216
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,918
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,460
1978 Aile Oyuncu 7.1 979
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019