Giriş Kayıt
Eileen O'Neill

Eileen O'Neill (79)


Oyuncu

Eileen O'Neill, 03 Temmuz 1939 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

"Burke's Law" (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Eileen O'Neal | Eileen O'Neil
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 31 Komedi Oyuncu 6.3 383

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.7 118
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,825
1965 Komedi Oyuncu 7.5 10,564

Öpsene Budala
1964 25 Komedi Oyuncu 7.1 5,220

4 Teksaslı
1963 24 Western Oyuncu 5.6 2,627
1961 22 Komedi Oyuncu 5.2 87
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018