Giriş Kayıt
Eileen O'Neill

Eileen O'Neill (79)


Oyuncu

Eileen O'Neill, 03 Temmuz 1939 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

"Burke's Law" (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Eileen O'Neal | Eileen O'Neil
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 31 Komedi Oyuncu 6.2 434

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.7 125
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,981
1965 Komedi Oyuncu 7.5 10,694

Öpsene Budala
1964 25 Komedi Oyuncu 7.0 6,028

4 Teksaslı
1963 24 Western Oyuncu 5.6 2,679
1961 22 Komedi Oyuncu 5.3 93
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018