Giriş Kayıt
Colette O'Neil

Colette O'Neil


Oyuncu

Colette McCrossan, Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Colette McCrossan
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Colette O'Neill
Web Sitesi:
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 60,263
2013 Suç Oyuncu 8.0 6,997
2000 Dram Oyuncu 5.1 918
1999 Suç Oyuncu 8.0 1,694
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,171
1969 Korku Oyuncu 6.9 3,704
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,295
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,262
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019