Giriş Kayıt
Christine O'Malley

Christine O'Malley


Yapımcı, Sanat Bölümü, Senarist

Christine O'Malley, yapımcı, sanat bölümü, senarist.

Bulmaca (2006), All Work All Play (2015), Superheroes (2011), (2005) Enron: The Smartest Guys in the Room (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 6.7 164
2016 Belgesel 6.7 233
2016 Belgesel Yapımcı 7.7 1,227
2015 Belgesel Yapımcı 6.1 777
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 179

Ben Divine
2013 Belgesel 7.6 1,984
2012 Belgesel Yapımcı 7.2 228
2011 Belgesel Yapımcı 7.6 1,502
2011 Belgesel Yapımcı 6.5 1,623
2010 Belgesel 6.2 412
2010 Belgesel Yapımcı 7.3 124
2008 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.6 1,794

Bulmaca
2006 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.4 3,521
2005 Belgesel Yapımcı 7.7 15,045
1999 Belgesel Yapımcı 7.8 426
1998 Komedi Sanat Bölümü 3.1 1,242

Hollywood Çılgınları
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.2 263

Adalet Yemini
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 418
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019