Giriş Kayıt
Paige O'Hara

Paige O'Hara (66)


Oyuncu

Donna Paige Helmintoller, 10 Mayıs 1956 Ft. Lauderdale, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Michael Piontek ile evlendi.

Gerçek İsmi: Donna Paige Helmintoller
Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Ft. Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ralph ve İnternet
2018 62 Animasyon Oyuncu 7.0 161,962
2018 62 Belgesel Oyuncu 7.6 1,186

Manhattan'da sihir
2007 51 Animasyon Oyuncu 7.1 203,752
2001 45 Animasyon Oyuncu 6.6 3,555

Güzel ve Çirkin: Belle'nin Sihirli Dünyası
1998 42 Animasyon Oyuncu 4.9 3,070

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 41 Animasyon Oyuncu 5.9 10,942

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 35 Animasyon Oyuncu 8.0 455,052
1991 Animasyon Oyuncu 7.4 741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022