Giriş Kayıt
Kelli O'Hara

Kelli O'Hara (42)


Oyuncu

Kelli O'Hara, 16 Nisan 1976 Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

Sex and the City 2 (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1976
Doğum Yeri: Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Kelli Naughton
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Belgesel Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 8.1 191,511
2014 38 Macera Oyuncu    
2010 34 Komedi Oyuncu 4.4 66,750
2009 33 Komedi Oyuncu 6.0 30
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 2,424
2005 Müzik Oyuncu 6.7 103
2005 29 Dram Oyuncu 6.6 2,147
2001 25 Korku Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018