Giriş Kayıt
Kelli O'Hara

Kelli O'Hara (42)


Oyuncu

Kelli O'Hara, 16 Nisan 1976 Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

The Key to Reserva (2007), Peter Pan Live! (2014), (2010) Sex and the City 2 (2010), (2005) The Dying Gaul (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1976
Doğum Yeri: Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Kelli Naughton
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Belgesel Oyuncu 5.6 103
2017 Dram Oyuncu 8.1 194,724
2014 38 Macera Oyuncu 5.0 1,852
2010 34 Komedi Oyuncu 4.4 67,116
2009 33 Komedi Oyuncu 6.0 31
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 2,666
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 29 Dram Oyuncu 6.5 2,214
2001 25 Korku Oyuncu 6.8 505
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,241
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018