Giriş Kayıt
Brian O'Halloran

Brian O'Halloran (49)


Oyuncu, Yapımcı

Brian Christopher O'Halloran, 20 Aralık 1969 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Tezgahtarlar (1994), Tezgahtarlar II (2006), The Flying Car (2002), Vulgar (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brian Christopher O'Halloran
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian | Brian C. O'Halloran | Brian Christopher O'
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Korku Yapımcı 6.2 1,635
2018 49 Oyuncu 7.8 13
2018 49 Gerilim Oyuncu    
2017 48 Komedi Oyuncu    
2017 48 Dram Oyuncu 4.9 467
2015 46 Dram Oyuncu 8.3 10
2014 45 Korku Oyuncu 4.1 119
2013 44 Animasyon Oyuncu 5.1 1,539
2013 44 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 136
2012 Reality-TV Oyuncu 7.7 4,882
2011 42 Komedi Oyuncu 5.5 219
2010 41 Korku Oyuncu 2.2 371

Nereden Biliyorsun
2010 41 Komedi Oyuncu 5.4 41,095

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 41 Animasyon Oyuncu 6.2 1,315
2009 40 Komedi Oyuncu 2.6 1,624

Mistik Olay
2008 39 Dram Oyuncu 5.0 186,429
2007 38 Komedi Oyuncu 6.0 686
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 291

Tezgahtarlar II
2006 37 Komedi Oyuncu 7.4 124,627
2004 35 Animasyon Oyuncu 7.5 1,204
2002 33 Komedi Oyuncu 7.1 3,701

Sessiz Ve Derinden
2001 32 Komedi Oyuncu 6.9 141,230
2000 31 Suç Oyuncu 5.3 3,817
2000 Komedi Oyuncu 7.4 11,408
1999 30 Macera Oyuncu 7.3 198,484
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861

Amy'nin İzinde
1997 28 Komedi Oyuncu 7.3 125,490

Aylak Fareler
1995 26 Komedi Oyuncu 7.2 109,235

Tezgahtarlar
1994 25 Komedi Oyuncu 7.8 201,532
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019