Giriş Kayıt
Charles O'Curran

Charles O'Curran (71)


Müzisyen

Charles O'Curran, 05 Nisan 1913 Atlantic City, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen.

Road to Bali (1952), Bells Are Ringing (1960), Tatlı Nağmeler (1960), Berlin Express (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles O'Curran, 26 Haziran 1984 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1913
Ölüm Tarihi: 26 Haziran 1984
Doğum Yeri: Atlantic City, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Charlie O'Curran
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rio'da bulusalim
1963 50 Komedi Müzik 5.8 2,273

Kizlar arasinda
1962 49 Müzikal Çeşitli 5.6 2,182

Mavi Hawaii Geceleri
1961 48 Komedi Müzik 6.1 4,605

Tatlı Nağmeler
1960 47 Komedi Çeşitli 6.2 2,377
1960 47 Komedi Çeşitli 7.1 2,386

Gangsterlerin Pençesinde
1958 45 Suç Müzik 7.0 3,706
1957 44 Komedi Çeşitli 5.9 462

Seni Sevmek...
1957 44 Dram Çeşitli 6.5 1,509
1956 43 Komedi Müzik 6.6 1,584

Çılgın Modeller
1955 42 Komedi Müzik 6.7 2,702
1952 39 Komedi Çeşitli 6.8 3,887
1951 38 Komedi Çeşitli 6.4 777
1948 35 Suç Çeşitli 6.5 295
1948 35 Dram Çeşitli 6.8 2,110
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018