Giriş Kayıt
Charles O'Curran

Charles O'Curran (71)


Müzisyen

Charles O'Curran, 05 Nisan 1913 Atlantic City, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen.

Road to Bali (1952), Bells Are Ringing (1960), Tatlı Nağmeler (1960), Berlin Express (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Charles O'Curran, 26 Haziran 1984 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1913
Ölüm Tarihi: 26 Haziran 1984
Doğum Yeri: Atlantic City, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Charlie O'Curran
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rio'da bulusalim
1963 50 Komedi Müzik 5.8 2,415

Kizlar arasinda
1962 49 Müzikal Çeşitli 5.6 2,314

Mavi Hawaii Geceleri
1961 48 Komedi Müzik 6.1 4,680

Tatlı Nağmeler
1960 47 Komedi Çeşitli 6.2 2,803
1960 47 Komedi Çeşitli 7.1 2,464

Gangsterlerin Pençesinde
1958 45 Suç Müzik 7.0 3,853
1957 44 Komedi Çeşitli 5.9 532

Seni Sevmek...
1957 44 Dram Çeşitli 6.5 1,643
1956 43 Komedi Müzik 6.6 1,607

Çılgın Modeller
1955 42 Komedi Müzik 6.7 2,954
1952 39 Komedi Çeşitli 6.8 3,989
1951 38 Komedi Çeşitli 6.5 891
1948 35 Suç Çeşitli 6.5 333
1948 35 Dram Çeşitli 6.8 2,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018