Giriş Kayıt
Raymond O'Connor

Raymond O'Connor (66)


Oyuncu

Raymond O'Connor, 13 Eylül 1952 Güney Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1988) Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü (1988), (1990) My Blue Heaven (1990), (2000) Drowning Mona (2000), (1991) Life Stinks (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1952
Doğum Yeri: Güney Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Raymond O'Conner
Burcu: Başak
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 61 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 16
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,621
2011 59 Komedi Oyuncu 3.8 441

Köpekbalıkları
2008 56 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,323
2008 56 Biyografi Oyuncu 6.6 558

Lanetli Tapınak
2007 55 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,261
2006 Komedi Oyuncu 2.2 5,811

Cennet Gibi
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 91,665

Sakın Kapımı Çalma
2005 53 Dram Oyuncu 6.7 6,871
2003 51 Komedi Oyuncu 5.0 658
2000 48 Suç Oyuncu 5.6 12,555

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 47 Komedi Oyuncu 4.6 7,291

Benim Devim
1998 46 Komedi Oyuncu 4.9 6,233

Kaya
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 288,662
1994 Dram Oyuncu 4.8 582
1994 Komedi Oyuncu 6.2 9,256
1993 Komedi Oyuncu 6.8 130
1993 41 Aksiyon Oyuncu 3.7 8,285
1991 39 Komedi Oyuncu 6.7 2,280
1991 39 Komedi Oyuncu 5.8 8,621

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 26,953
1990 38 Komedi Oyuncu 6.3 17,186

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 36 Korku Oyuncu 5.9 37,974

Saygon
1988 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,335
1988 36 Komedi Oyuncu 4.4 5,564
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019