Giriş Kayıt
Kevin O'Connell

Kevin O'Connell (61)


Sesler, Oyuncu

Kevin O'Connell, 27 Kasım 1957 Long Island, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu.

Uçak 2 (1982), Tepki (1984), Triumph of the Spirit (1989), Wings of Courage (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1957
Doğum Yeri: Long Island, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Dram Sesler 7.4 93

Jumanji: Vahşi Orman
2017 60 Aksiyon Sesler 7.0 230,213
2017 60 Animasyon Sesler 6.1 4,929

Direksiyondaki Adam
2017 60 Aksiyon Sesler 6.4 13,416

Cellat
2017 60 Suç Sesler 7.3 55,200

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 60 Aksiyon Sesler 7.5 391,427
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,662

Uzay Yolcuları
2016 59 Macera Sesler 7.0 301,360

Savaş Vadisi
2016 59 Biyografi Sesler 8.1 353,745
2016 59 Komedi Sesler 7.4 82,362
2016 59 Aksiyon Sesler 5.7 37,023

Merkezi İstihbarat
2016 59 Aksiyon Sesler 6.3 133,587

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 59 Komedi Sesler 6.1 72,544
2016 59 Dram Sesler 7.1 16,944

5. Dalga
2016 59 Aksiyon Sesler 5.2 88,687
2015 58 Aksiyon Sesler 6.7 76,079
2015 58 Komedi Sesler 6.0 57,947

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 58 Macera Sesler 6.3 70,967
2015 58 Aksiyon Sesler 4.5 4,375
2015 58 Aksiyon Sesler 6.5 79,336

Mükemmel Uyum 2
2015 58 Komedi Sesler 6.4 128,044

Komşu Evdeki Çocuk
2015 58 Gizem Sesler 4.7 34,230

Hedefteki Adam
2014 57 Aksiyon Sesler 6.3 58,600
2014 57 Suç Sesler 5.6 15,658

Muppets Aranıyor
2014 57 Macera Sesler 6.4 28,594
2013 56 Aksiyon Sesler 6.3 133,649
2013 56 Komedi Sesler 6.6 120,231
2013 56 Belgesel Sesler 7.6 755

Arınma Gecesi
2013 56 Korku Sesler 5.7 179,168

Muhbir
2013 56 Aksiyon Sesler 6.5 77,073

Felekten Bir Gece 3
2013 56 Komedi Sesler 5.8 265,631

Kimlik Hırsızı
2013 56 Komedi Sesler 5.7 112,801

Mükemmel Saha
2012 55 Komedi Sesler 7.2 252,120
2012 55 Animasyon Sesler 7.3 4,315

Can Yoldaşım
2012 55 Dram Sesler 5.1 3,039

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 55 Komedi Sesler 6.7 189,963

Gringo'yu Yakala
2012 55 Aksiyon Sesler 7.0 97,065
2012 55 Dram Sesler 4.6 431

Muppetlar
2011 54 Komedi Sesler 7.1 82,022

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 54 Komedi Sesler 4.4 23,156

Cadılar Zamanı
2011 54 Aksiyon Sesler 5.4 84,757

Şampiyon
2010 53 Dram Sesler 7.2 24,134

Durdurulamaz
2010 53 Aksiyon Sesler 6.8 170,854

Sihirbazın Çırağı
2010 53 Aksiyon Sesler 6.1 141,984

B Planı
2010 53 Komedi Sesler 5.4 45,542

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 53 Aksiyon Sesler 6.6 251,270

Elm Sokağında Kabus
2010 53 Korku Sesler 5.2 84,551

Halk Düşmanları
2009 52 Biyografi Sesler 7.0 258,518

Köpek Oteli
2009 52 Komedi Sesler 5.4 19,430

Uzay Maymunları
2008 51 Animasyon Sesler 4.5 9,948

Lanetli Topraklar
2008 51 Korku Sesler 5.9 65,084

Bir Nefeste Hayat
2007 50 Dram Sesler 6.4 13,025

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 50 Aksiyon Sesler 6.5 203,159
2007 50 Aksiyon Sesler 7.1 564,210

Örümcek Adam 3
2007 50 Aksiyon Sesler 6.2 451,908

Zafere Doğru
2006 49 Biyografi Sesler 7.2 39,540

Apokalipto
2006 49 Aksiyon Sesler 7.8 267,654

Umudunu Kaybetme
2006 49 Biyografi Sesler 8.0 399,034
2006 49 Aksiyon Sesler 7.1 272,820

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 49 Aksiyon Sesler 6.6 151,315

Da Vinci Şifresi
2006 49 Gizem Sesler 6.6 366,693
2006 49 Macera Sesler 5.5 52,087

Bir Geyşanın Anıları
2005 48 Dram Sesler 7.4 130,406

Ada
2005 48 Aksiyon Sesler 6.9 285,991

Tatlı Cadı
2005 48 Komedi Sesler 4.8 64,590

Bak Kim Gelmiş
2005 48 Komedi Sesler 5.9 37,705

Büyük Hazine
2004 47 Aksiyon Sesler 6.9 282,226

Mükemmel
2004 47 Komedi Sesler 6.4 73,124

Kral Arthur
2004 47 Aksiyon Sesler 6.3 150,597

Gazap Ateşi
2004 47 Aksiyon Sesler 7.7 303,547

Örümcek Adam 2
2004 47 Aksiyon Sesler 7.3 490,196

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 47 Dram Sesler 7.2 198,435

Sisler Evi
2003 46 Dram Sesler 7.6 61,271

Büyük Balık
2003 46 Macera Sesler 8.0 386,066

Çılgın İkili 2
2003 46 Aksiyon Sesler 6.6 203,792

Başkaldırış
2003 46 Aksiyon Sesler 6.1 40,284

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 46 Aksiyon Sesler 6.3 344,405

Düş Kapanı
2003 46 Dram Sesler 5.5 83,958

Kanguru Jack
2003 46 Macera Sesler 4.4 26,672

Gizli Ortak
2002 45 Aksiyon Sesler 5.6 42,793

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 45 Aksiyon Sesler 6.1 307,369

Sonsuz Aşk
2002 45 Dram Sesler 6.1 34,617

Örümcek Adam
2002 45 Aksiyon Sesler 7.3 628,845

Casus Oyunu
2001 44 Aksiyon Sesler 7.1 133,873
2001 44 Aksiyon Sesler 6.1 289,717

Şeytan Kadın
2001 44 Komedi Sesler 5.9 36,440

Çıtır Kızlar
2000 43 Komedi Sesler 5.7 99,859

Küçük Nicky
2000 43 Komedi Sesler 5.3 90,382

Vur Emri
2000 43 Aksiyon Sesler 6.4 41,287

60 Saniye
2000 43 Aksiyon Sesler 6.5 243,231

Vatansever
2000 43 Aksiyon Sesler 7.2 234,454

İş Bitirici
2000 43 Komedi Sesler 4.8 11,189

İkimizin Hikayesi
1999 42 Dram Sesler 5.9 20,101

Vahşi Vahşi Batı
1999 42 Aksiyon Sesler 4.9 143,025
1999 42 Komedi Sesler 6.9 8,483

İlk Görüşte Aşk
1999 42 Dram Sesler 5.9 12,338

Devlet Düşmanı
1998 41 Aksiyon Sesler 7.3 211,273

Maskeli Kahraman Zorro
1998 41 Aksiyon Sesler 6.7 154,389
1998 41 Aksiyon Sesler 5.3 168,511
1998 41 Aksiyon Sesler 6.7 365,301
1997 40 Dram Sesler 6.9 45,949

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 40 Aksiyon Sesler 7.2 248,501

Hız Tuzağı 2
1997 40 Aksiyon Sesler 3.8 68,483
1997 40 Aksiyon Sesler 6.8 254,041

Geçmişten Ruhlar
1996 39 Dram Sesler 6.7 9,438

Aşkın İki Yüzü
1996 39 Komedi Sesler 6.5 13,337

Fanatik
1996 39 Dram Sesler 5.8 42,963

Kasırga
1996 39 Aksiyon Sesler 6.3 160,286

Jüri
1996 39 Dram Sesler 5.6 15,657

Kaya
1996 39 Aksiyon Sesler 7.4 289,721
1996 39 Komedi Sesler 5.8 7,338

Amerikan Başkanı
1995 38 Komedi Sesler 6.8 47,692

İnternet'te Av
1995 38 Aksiyon Sesler 5.9 55,490

Tam Zamanında
1995 38 Suç Sesler 6.3 36,298

Çılgın İkili
1995 38 Aksiyon Sesler 6.9 203,561

Denizde İsyan
1995 38 Aksiyon Sesler 7.3 92,398

Kongo
1995 38 Aksiyon Sesler 5.1 38,716
1995 38 Macera Sesler 6.5 571
1995 38 Fantastik Sesler 5.3 5,792

Kuzey
1994 37 Macera Sesler 4.4 12,428
1994 37 Komedi Sesler 5.7 4,532
1994 37 Aksiyon Sesler 6.7 41,003

Şehirli Züppeler 2
1994 37 Macera Sesler 5.5 16,781

Çılgın Romantik
1993 36 Suç Sesler 7.9 185,996
1993 36 Aksiyon Sesler 7.8 112,865

Ateş Hattında
1993 36 Aksiyon Sesler 7.2 83,907
1993 36 Komedi Sesler 6.0 6,976

Kalpler ve Ruhlar
1993 36 Komedi Sesler 6.9 14,672
1993 36 Gerilim Sesler 5.0 26,061

Yaşamak İçin
1993 36 Aksiyon Sesler 7.1 45,589
1992 35 Biyografi Sesler 6.6 19,343
1992 35 Dram Sesler 6.7 3,302

Birkaç İyi Adam
1992 35 Dram Sesler 7.7 211,505

Yasak Geçit
1992 35 Aksiyon Sesler 6.2 9,144

İçimizdeki Şeytan
1992 35 Suç Sesler 6.0 12,172

Kanunsuz Giriş
1992 35 Suç Sesler 6.3 13,079

şimşek Yürek
1992 35 Suç Sesler 6.8 12,771

Şehrin Kalbi
1991 34 Suç Sesler 6.9 13,914

Kurşun Yağmuru
1991 34 Aksiyon Sesler 6.1 14,578

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Sesler 5.8 48,217

Sıkı Atışlar
1991 34 Aksiyon Sesler 6.7 90,607

Şehir Züppeleri
1991 34 Komedi Sesler 6.7 43,716
1991 34 Dram Sesler 6.0 670

Ölümüne Sevmek
1990 33 Komedi Sesler 6.4 12,327

Ölüm Kitabı
1990 33 Suç Sesler 7.8 161,046

Mavi Savaşçı
1990 33 Aksiyon Sesler 5.7 10,973

İntikam
1990 33 Aksiyon Sesler 6.2 14,789

Ford Fairlane
1990 33 Aksiyon Sesler 6.3 16,054

Yıldırım Günleri
1990 33 Aksiyon Sesler 6.0 70,996

Yeraltı Canavarı
1990 33 Komedi Sesler 7.2 106,561

İlk Kuvvet
1990 33 Suç Sesler 5.7 3,198

Düşler Tarlası
1989 32 Dram Sesler 7.5 98,429

Kara Yağmur
1989 32 Aksiyon Sesler 6.6 44,930

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 32 Dram Sesler 7.0 4,293

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sesler 8.0 18,827
1989 32 Komedi Sesler 6.2 3,892

Yalnız Kumru
1989 Macera Sesler 8.7 18,122
1989 32 Biyografi Sesler 6.9 1,988

Çocuk Oyunu
1988 31 Korku Sesler 6.6 74,912

Rambo 3
1988 31 Aksiyon Sesler 5.8 107,227
1988 31 Dram Sesler 6.8 13,738
1988 31 Komedi Sesler 4.4 2,818

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 31 Korku Sesler 5.7 44,026
1988 31 Macera Sesler 5.0 8,125

Beter Böcek
1988 31 Komedi Sesler 7.5 227,151
1988 31 Dram Sesler 6.0 2,930
1987 30 Suç Sesler 6.5 4,125

Sosyete Polisi 2
1987 30 Aksiyon Sesler 6.5 97,230

Haberler
1987 30 Komedi Sesler 7.2 24,316

Koşan Adam
1987 30 Aksiyon Sesler 6.7 128,582
1987 30 Dram Sesler 5.9 1,643
1987 30 Belgesel Sesler 7.8 1,120
1987 30 Komedi Sesler 4.7 8,716
1987 30 Biyografi Sesler 6.9 24,586
1987 30 Komedi Sesler 5.5 826
1986 29 Aksiyon Sesler 6.9 257,510

Küçük Korku Dükkanı
1986 29 Komedi Sesler 7.0 57,691
1986 29 Komedi Sesler 5.8 16,730

Karımı Kaçırdılar
1986 29 Komedi Sesler 6.9 23,737
1986 29 Macera Sesler 5.6 12,065
1986 29 Komedi Sesler 5.4 487
1986 29 Dram Sesler 7.1 12,498

Dans Tutkunları
1985 28 Dram Sesler 6.1 8,421

Rambo İlk Kan 2
1985 28 Aksiyon Sesler 6.4 135,971
1985 28 Komedi Sesler 5.4 917
1985 28 Aksiyon Sesler 7.2 33,170

Gizli Aşık
1985 28 Komedi Sesler 6.6 5,744
1985 28 Aksiyon Sesler 6.9 11,531

Tepki
1984 27 Aksiyon Sesler 6.0 26,544

Dune: Çöl Gezegeni
1984 27 Aksiyon Sesler 6.6 109,528

Yıldız Adam
1984 27 Macera Sesler 7.0 38,514
1984 27 Dram Sesler 6.2 1,862

Gremlinler
1984 27 Komedi Sesler 7.2 174,595

Nefes Nefese
1983 26 Aksiyon Sesler 5.8 7,597

Sevgi Sözcükleri
1983 26 Romantik Sesler 7.4 48,608
1983 26 Komedi Sesler 7.2 29,603

Kötü Ruh
1982 25 Korku Sesler 7.4 126,709

Uçak 2
1982 25 Komedi Sesler 6.1 44,088

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 25 Komedi Sesler 6.8 18,662

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 24 Aksiyon Sesler 8.5 795,741

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 23 Aksiyon Sesler 8.8 1,030,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019