Giriş Kayıt
Terry O'Bright

Terry O'Bright (57)


Sesler, Müzisyen

Terry O'Bright, 09 Nisan 1962 Toronto, Kanada doğumlu sesler, müzisyen.

Babylon 5 (1994), The Goldbergs (2013), Unforgettable (2011), Life on Mars (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1962
Doğum Yeri: Toronto, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sesler 6.8 5,842
2015 53 Suç Sesler 5.6 1,662
2015 Dram Sesler 7.5 35,469

Silikon Vadisi
2014 Komedi Sesler 8.5 101,304
2014 52 Biyografi Sesler 7.1 1,478
2014 52 Suç Sesler 5.8 4,678
2014 Komedi Sesler 5.3 2,545
2013 51 Dram Sesler 5.2 1,792
2013 Komedi Sesler 8.1 26,151
2013 Komedi Sesler 5.8 1,019
2013 Komedi Sesler 6.2 1,487
2012 Dram Sesler 6.7 10,152

Mavi Göl: Uyanış
2012 50 Macera Sesler 5.6 12,236
2012 Biyografi Sesler 5.7 1,139
2012 Dram Sesler 7.7 15,533
2012 Kısa Metraj Sesler 7.1 236
2011 Suç Sesler 6.8 14,614
2011 Aksiyon Sesler 4.5 3,852

Genç Ruh
2011 49 Komedi Sesler 5.6 6,523
2011 49 Dram Sesler
Müzik
8.1 73

Ders Tahtasının Ötesi
2011 49 Dram Sesler 7.8 1,789

Limonata Ağzı
2011 49 Aile Sesler 7.0 12,013

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 49 Komedi Sesler 5.5 2,169

Beverly Hills Çuvava 2
2011 49 Macera Sesler 4.4 2,915

Kayıp Sevgili
2011 Dram Sesler 7.5 4,896
2011 Macera Sesler 6.8 76,522
2011 Dram Sesler 7.0 18,100
2010 48 Dram Sesler 7.9 91
2010 Dram Sesler 7.0 1,252
2010 48 Aksiyon Sesler 3.8 184
2010 48 Komedi Sesler 5.7 3,262
2010 48 Dram Sesler 6.0 293
2010 Dram Sesler 7.6 1,356
2010 48 Dram Sesler 5.3 1,366
2010 Komedi Sesler 8.1 13,231
2010 48 Dram Sesler 6.8 1,691
2010 48 Komedi Sesler 5.3 14,218
2010 48 Suç Sesler 4.3 471
2010 48 Biyografi Sesler 5.7 1,376
2010 48 Biyografi Sesler 7.1 1,548
2010 48 Dram Sesler 4.6 233
2009 47 Dram Sesler 7.4 904
2009 47 Dram Sesler 5.9 3,958
2009 Dram Sesler 7.6 8,889

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 47 Aksiyon Sesler 4.7 4,387

Bunlar Nasıl Sarışın?
2009 47 Komedi Sesler 3.8 4,521
2009 47 Gerilim Sesler 6.0 1,246
2009 Biyografi Sesler 7.3 3,462
2009 47 Dram Sesler 6.0 1,159
2009 47 Dram Sesler 7.1 2,562
2009 47 Komedi Sesler 6.1 12,073
2009 Komedi Sesler 6.0 526
2008 Suç Sesler 7.5 9,221
2008 Dram Sesler 8.2 5,526

Orijinal Cinayet(ler)
2008 46 Aksiyon Sesler 6.0 80,335

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 46 Dram Sesler 4.5 4,427

Bunu Resmet
2008 46 Komedi Sesler 5.4 9,315

Hırçın Sevgilim
2008 46 Komedi Sesler 6.3 18,947
2008 Dram Sesler 6.2 13,091

Kulağımdaki Düşman
2008 46 Dram Sesler 6.8 546
2008 46 Dram Sesler 6.4 2,603

Russell Kızı
2008 46 Dram Sesler 6.8 1,583
2008 46 Macera Sesler 6.0 4,780
2008 Dram Sesler 7.0 486
2008 Komedi Sesler 8.1 2,725

Hollis Woods'un Resimleri
2007 45 Dram Sesler 7.5 843

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 45 Aksiyon Sesler 4.4 2,521
2007 Dram Sesler 5.8 3,643

Katilimi Tanıyorum
2007 45 Suç Sesler 3.6 24,768
2007 45 Komedi Sesler 5.0 49,180

Aperitif Eş
2007 Komedi Sesler 7.1 1,980
2007 45 Suç Sesler 7.3 2,998

Kayıp Sırlar
2007 45 Gizem Sesler 6.1 2,089

Mavi Duman
2007 45 Dram Sesler 5.8 1,145

Beni Deli Etme
2007 45 Komedi Sesler 6.5 17,179
2007 45 Animasyon Sesler 6.0 7,782

Gizemli Miras
2007 45 Dram Sesler 6.2 1,849

Meleğin Düşüşü
2007 45 Dram Sesler 6.0 1,687

Vadideki Işık
2007 45 Dram Sesler 6.8 1,033
2007 45 Komedi Sesler 5.4 6,061

Küçük Kahraman
2006 44 Animasyon Sesler 5.8 7,259

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 44 Animasyon Sesler 5.4 3,561
2006 44 Dram Sesler 6.6 874

Ayı Kardeş 2
2006 44 Animasyon Sesler 6.2 12,121

Leroy ve Stiç
2006 44 Animasyon Sesler 6.2 4,122
2006 Aksiyon Sesler 5.5 4,897

Vahşi Doğa
2006 44 Animasyon Sesler 5.3 22,016

On Emir
2006 44 Aksiyon Sesler 5.4 1,144

Bambi 2
2006 44 Animasyon Sesler 6.2 8,148
2006 Dram Sesler 6.8 407
2005 43 Animasyon Sesler 5.9 9,544
2005 Komedi Sesler 7.9 129,274
2005 43 Animasyon Sesler 6.3 10,179

Tarzan 2
2005 Animasyon Sesler 5.6 8,080

Minik Fil Heffalump
2005 43 Animasyon Sesler 6.4 5,583

Suzanne?in Günlüğü
2005 43 Dram Sesler 6.6 1,115
2005 Dram Sesler 7.6 210,018
2004 42 Animasyon Sesler 5.8 1,422

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 42 Animasyon Sesler 6.7 3,305

Mulan 2
2004 42 Animasyon Sesler 5.7 18,656

Mucize Koşusu
2004 42 Dram Sesler 7.6 1,394
2004 42 Animasyon Sesler 6.4 6,581

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Sesler 6.6 31,623

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 41 Animasyon Sesler 6.1 6,047
2003 41 Animasyon Sesler 6.2 7,001

Orman Çocuğu 2
2003 41 Macera Sesler 5.4 13,608
2003 41 Animasyon Sesler 5.8 6,485

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 40 Animasyon Sesler 5.8 16,335

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 40 Animasyon Sesler 5.0 9,097

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 40 Animasyon Sesler 4.7 5,198

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 39 Macera Sesler 4.8 22,177

Max Taşınıyor
2001 39 Komedi Sesler 5.4 6,724
2001 39 Dram Sesler 4.9 473

Kara Nehir
2001 39 Gizem Sesler 5.9 1,258

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Sesler 8.0 4,511
2000 38 Dram Sesler 7.3 1,460

Büyük Yarış
2000 38 Komedi Sesler 5.8 593
2000 38 Dram Sesler 6.2 602
2000 38 Komedi Sesler 5.7 7,736
1999 37 Aile Sesler 6.7 4,671
1999 37 Dram Sesler 6.7 909
1999 37 Komedi Sesler 7.0 1,243
1999 37 Aksiyon Sesler 6.7 1,087
1999 37 Dram Sesler 7.3 1,449
1999 37 Komedi Sesler 5.5 288
1999 Biyografi Sesler 6.6 767
1999 37 Dram Sesler 6.9 798
1999 Biyografi Sesler 6.1 2,504
1998 36 Biyografi Sesler 7.8 881
1998 36 Fantastik Sesler 5.0 406
1998 Dram Sesler 7.3 695
1997 35 Müzikal Sesler 6.5 5,345
1997 Animasyon Sesler 6.1 1,975

Büyük Vurgun
1996 34 Aksiyon Sesler 5.7 543
1996 Aksiyon Sesler 4.0 1,076
1995 33 Komedi Sesler 4.7 334
1995 Animasyon Sesler 8.3 606
1995 Animasyon Sesler 5.6 671

Salak İle Avanak
1994 32 Komedi Sesler 7.3 327,393

Maske
1994 32 Komedi Sesler 6.9 312,323
1994 Aksiyon Sesler 8.3 25,812
1993 Animasyon Sesler 8.5 3,423
1992 Aksiyon Sesler 6.1 3,868
1992 30 Aksiyon Sesler 5.4 236

Gizli Görev
1992 30 Aksiyon Sesler 6.9 7,907

Av Peşinde
1991 Suç Sesler 6.6 2,051
1991 29 Dram Sesler 6.4 4,529
1990 Fantastik Sesler 6.5 2,397

Onur savasi
1989 27 Aksiyon Sesler 6.4 11,043

Bütün Köpekler Cennete Gider
1989 27 Animasyon Sesler 6.7 32,279
1989 27 Komedi Sesler 6.2 7,486
1989 27 Aile Sesler 5.0 1,243
1988 26 Komedi Sesler 7.7 6,248
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019