Giriş Kayıt
Ken O'Brien

Ken O'Brien (74)


Animasyon

Ken O'Brien, 19 Aralık 1915 doğumlu animasyon.

Leydi ile Sokak Köpeği (1955) yapımıyla biliniyor.

Ken O'Brien, 17 Ocak 1990 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1915
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 1990
Diğer Bir İsmi: Ken O'Brian | Kenneth O'Brien
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,311
1977 62 Animasyon Animasyon 7.3 476
1977 62 Animasyon Animasyon 7.3 2,663
1969 54 Animasyon Animasyon 7.4 3,940
1968 53 Animasyon Animasyon 7.6 73
1962 Animasyon Animasyon 6.7 2,522

Uyuyan Güzel
1959 44 Animasyon Animasyon 7.3 119,355

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 40 Animasyon Animasyon 7.3 105,558
1953 38 Animasyon Animasyon 7.3 108,877

Alice Harikalar Diyarında
1951 36 Animasyon Animasyon 7.4 113,413

Külkedisi
1950 35 Animasyon Animasyon 7.3 127,736
1949 34 Animasyon Animasyon 7.1 10,556
1948 33 Animasyon Animasyon 6.5 3,914
1947 32 Animasyon Animasyon 6.7 5,586
1946 31 Animasyon Animasyon 6.4 3,043
1946 31 Animasyon Animasyon 7.3 9,911

Üç Kafadar
1944 29 Animasyon Animasyon 6.5 10,302
1942 27 Animasyon Animasyon 7.3 114,409

Pinokyo
1940 25 Animasyon Animasyon 7.5 112,535
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019