Giriş Kayıt
Carlos Núñez

Carlos Núñez (47)


Müzisyen, Oyuncu

Carlos Núñez, 18 Temmuz 1971 Vigo, Pontevedra, Galicia, İspanya doğumlu müzisyen, oyuncu.

Dos a la carta (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Vigo, Pontevedra, Galicia, İspanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Belgesel Oyuncu 7.3 59
2014 43 Komedi Oyuncu 4.3 132

Su Atı
2007 36 Macera Müzik 6.5 35,275
2007 36 Dram Müzik 5.9 10,411

Yerdeniz Öyküleri
2006 35 Animasyon Müzik 6.5 28,328

İçimdeki Deniz
2004 33 Biyografi Müzik 8.0 72,183
1997 Oyuncu 3.5 295
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019