Giriş Kayıt
John Nyomarkay

John Nyomarkay


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

John Nyomarkay, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Veronika Ölmek İstiyor (2009), Arıza Aile (2008), Aşk Dedektifi (2007), Mor Menekşeler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 96
2012 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.7 15

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 11,279
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 5.3 344

Arıza Aile
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 5,105

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 3,843

Mor Menekşeler
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,954
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 8,127

Kirli Dans 2
2004 Romantik Sanat Bölümü 6.0 24,709

Doğum
2004 Dram Sanat Bölümü 6.1 32,425
2003 Dram Sanat Bölümü 6.3 959

Saatler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.6 114,334
2001 Dram Sanat Bölümü 7.2 290

Aşağıdakiler
2000 Romantik Sanat Bölümü 4.9 13,389

Çeteler Savaşı
2000 Suç Sanat Bölümü 6.4 18,023
1999 Yapım Tasarımcısı 7.2 59

Anlat Bakalım
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 135,726
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 8,223
1997 Yapım Tasarımcısı 7.3 40
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018