Giriş Kayıt
John Nyomarkay

John Nyomarkay


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

John Nyomarkay, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Veronika Ölmek İstiyor (2009), Arıza Aile (2008), Aşk Dedektifi (2007), Mor Menekşeler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 55
2012 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.7 13

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 10,235
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 5.4 308

Arıza Aile
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 4,864

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 3,510

Mor Menekşeler
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 2,734
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 7,863

Kirli Dans 2
2004 Romantik Sanat Bölümü 6.0 24,406

Doğum
2004 Dram Sanat Bölümü 6.1 30,867
2003 Dram Sanat Bölümü 6.3 925

Saatler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.6 112,954
2001 Dram Sanat Bölümü    

Aşağıdakiler
2000 Romantik Sanat Bölümü 4.9 12,417

Çeteler Savaşı
2000 Suç Sanat Bölümü 6.4 17,669
1999 Yapım Tasarımcısı 7.3 56

Anlat Bakalım
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 134,309
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,677
1997 Yapım Tasarımcısı 7.2 29
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018