Giriş Kayıt
Giles Nuttgens

Giles Nuttgens


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Giles Nuttgens, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı.

İki Eli Kanda (2016), Yeryüzündeki Son Aşk (2011), Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu (2016), If Only (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 820
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 4,251
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 687

İki Eli Kanda
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 161,525

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 43,914
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 9,077
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.9 8,477

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Kameraman 8.1 604,370
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 7,835
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 23,903

Arada Kalan
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 24,705

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 2,612

Öbür Dünyadan
2011 Korku Kameraman 6.5 58,480

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Yönetmen Asistanı
Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.1 49,548

Bu Gece Benimsin
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 4,070
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 2,673

Kayıp Elmas
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 2,140

Yery
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 793

Mister Foe
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 11,701

İyi Geceler
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 7,915

Umut Mevsimi
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 6,360

Su
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 13,449

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Kameraman 7.6 615,531

Tutku Çemberi
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 4,511
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 29,435

Tutku Nehri
2003 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 12,405

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.0 17,666

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 551,993

Dipsiz
2001 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 10,394

Gerdanlık
2001 Dram Kameraman 6.1 4,780
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.4 71,193

Kumsal
2000 Macera Kameraman 6.6 201,764

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Kameraman 6.5 629,774
1999 Macera Görüntü Yönetmeni 6.3 7,003

Toprak
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 6,716
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 1,205

Ateş
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 5,230
1996 Macera Görüntü Yönetmeni 7.4 501
1995 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 532
1995 Aksiyon Kameraman 6.4 791
1994 Biyografi Kameraman 7.6 3,827

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Kameraman 7.3 6,370
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,804) Daredevil (2,661) Shameless (2,391) The Flash (2,036) Better Call Saul (1,995) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,406) La Casa de Papel (1,053) Manifest (951) Black Mirror (862)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018