Giriş Kayıt
Giles Nuttgens

Giles Nuttgens


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Giles Nuttgens, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı.

İki Eli Kanda (2016), Yeryüzündeki Son Aşk (2011), Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu (2016), If Only (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 875
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 7.7 4,569
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 731

İki Eli Kanda
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 164,617

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 44,887
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 9,077
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.9 8,521

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Kameraman 8.1 610,930
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 7,886
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 24,052

Arada Kalan
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 24,873

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 2,629

Öbür Dünyadan
2011 Korku Kameraman 6.5 59,022

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Yönetmen Asistanı
Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.1 49,944

Bu Gece Benimsin
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 4,104
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 2,689

Kayıp Elmas
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 2,163

Yery
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 800

Mister Foe
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 11,738

İyi Geceler
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 7,970

Umut Mevsimi
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 6,380

Su
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 13,510

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Kameraman 7.6 620,459

Tutku Çemberi
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 4,551
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 29,610

Tutku Nehri
2003 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 12,466

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.0 17,747

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 556,351

Dipsiz
2001 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 10,439

Gerdanlık
2001 Dram Kameraman 6.1 4,796
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.5 71,501

Kumsal
2000 Macera Kameraman 6.6 203,164

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Kameraman 6.5 634,527
1999 Macera Görüntü Yönetmeni 6.3 7,064

Toprak
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 6,786
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 1,212

Ateş
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 5,260
1996 Macera Görüntü Yönetmeni 7.4 509
1995 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 537
1995 Aksiyon Kameraman 6.4 798
1994 Biyografi Kameraman 7.6 3,858

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Kameraman 7.3 6,421
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018