Giriş Kayıt
Jason Nunes

Jason Nunes


Sanat Bölümü

Jason Nunes, sanat bölümü.

Class of 1999 II: The Substitute (1994), Küçük Canavarlar 4 (1994), Necronomicon (1993), (1996) Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 44,061

Lanetli Cüce 2
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.5 7,569
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 1,177

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sanat Bölümü 2.7 1,681
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.5 284
1993 Fantastik Sanat Bölümü 4.6 3,649
1993 Korku Sanat Bölümü 5.8 4,908
1993 Korku Sanat Bölümü 5.9 12,092
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019