Giriş Kayıt
Carmel Nugent

Carmel Nugent


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Carmel Nugent, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Vikingler (2013), The Tudors (2007), Camelot (2011), Titanik: Kan ve Çelik (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vikingler
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 302,957

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 21,606
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 59,612
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,900
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,488) Shameless (3,423) Castle Rock (2,637) Bodyguard (2,398) The First (1,745) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,071) A Discovery of Witches (1,034) Take Two (934) The Big Bang Theory (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018