Giriş Kayıt
Tom Nowicki

Tom Nowicki


Oyuncu

Tom Nowicki, oyuncu.

Paranormal Activity: Next of Kin (2021), Efsuncu (2008), The Secret Number (2012), Hallows Point (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Oyuncu 5.2 2,522
2020 Biyografi Oyuncu 6.8 2,041
2020 Korku Oyuncu 6.1 7,475
2020 Biyografi Oyuncu 5.9 3,317
2018 Komedi Oyuncu 5.6 468
2018 Macera Oyuncu 4.3 9,095
2018 Komedi Oyuncu 7.6 4,263
2018 Dram Oyuncu 7.8 27,349
2017 Gerilim Oyuncu 7.8 22,391
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 9,311
2016 Dram Oyuncu 7.4 890
2016 Dram Oyuncu 5.2 7,278
2016 Dram Oyuncu 6.8 5,369
2015 Dram Oyuncu 7.9 53,057
2015 Komedi Oyuncu 6.4 15,779

Yunus Masalı 2
2014 Dram Oyuncu 6.4 9,325
2014 Dram Oyuncu 7.2 4,034
2013 Dram Oyuncu 6.6 10,456

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,366
2013 Aksiyon Oyuncu 2.1 622
2013 Dram Oyuncu 5.6 3,216

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 355,847

Hayatımın Atışı
2012 Dram Oyuncu 6.8 64,963
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 535
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,565
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 58

Dostluğun Gücü
2011 Dram Oyuncu 6.8 24,597
2011 Macera Oyuncu 5.5 105

Kayıp Sevgili
2011 Dram Oyuncu 7.4 6,185
2010 Dram Oyuncu 6.1 5,052

Kaplan Kapanı
2010 Dram Oyuncu 5.8 7,406
2010 Dram Oyuncu 6.0 752
2009 Komedi Oyuncu 4.1 828

Kör Nokta
2009 Biyografi Oyuncu 7.6 333,421
2009 Komedi Oyuncu 7.5 19,815
2009 Komedi Oyuncu 6.3 7,250

Efsuncu
2008 Korku Oyuncu 4.6 1,572

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu 4.4 2,196
2008 Korku Oyuncu 8.7 393

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 102,339
2008 Suç Oyuncu 5.7 388
2008 Suç Oyuncu 7.2 352
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 1,035
2007 Aksiyon Oyuncu 2.5 809

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Oyuncu 5.6 1,148
2004 Korku Oyuncu 4.5 1,941

İnfazcı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 161,663
2002 Dram Oyuncu 7.0 648
2002 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,142
2001 Dram Oyuncu 7.3 616
2001 Dram Oyuncu 7.1 984

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Oyuncu 7.8 216,885
1998 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,843

Sucu
1998 Komedi Oyuncu 6.1 165,892

İlk Suç
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,382
1996 Dram Oyuncu 5.3 282
1995 Dram Oyuncu 6.4 306
1995 Dram Oyuncu 5.3 318
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 158
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,174
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,248
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 444
1993 Dram Oyuncu 7.6 1,622
1993 Dram Oyuncu 8.6 930

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,508
1992 Dram Oyuncu 6.4 74
1991 Suç Oyuncu 6.2 428

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Oyuncu 4.8 22,594
1990 Dram Oyuncu 7.0 491
1988 Komedi Oyuncu 5.6 11,642
1988 Macera Oyuncu 6.0 1,350
1988 Dram Oyuncu 7.5 5,438
1988 Aksiyon Oyuncu 3.5 203
1984 Dram Oyuncu 5.8 2,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022