Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör.

Motives (2004), (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.4 13,358

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 174,318

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 232,853

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 92,180

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,799

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 330,610

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.2 195,921
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 15,660

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 40,596

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 153,710

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 567,672

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 18,216
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 80,164

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 12,347

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 23,524

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 189,996

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 7,502

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 598,184

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,155
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 3,256
2010 Suç Sanat Bölümü 5.5 389
2009 Macera Sanat Bölümü 7.6 450,285

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 262,613

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.7 258,717

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.9 10,648
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,929
2004 Gerilim Sanat Bölümü 5.3 821

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 94,155
2002 Gerilim Kameraman 5.0 597

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 617

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 182,228

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,649
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019