Giriş Kayıt
Steve Norris

Steve Norris


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Steve Norris, Harefield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

İnsan Olmak (1994), My Life So Far (1999), Günah Çıkarma (1995), Heartless (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Harefield, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Steven Norris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.3 4,447

Denizde Dehşet
2017 Macera 5.6 36,118

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Yapımcı 6.0 7,911

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Yapımcı 6.0 19,099
2014 Biyografi 6.2 1,611
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 6,010
2013 Komedi Yapımcı 6.2 24,063
2013 Komedi Yapımcı 4.8 677
2013 Dram Yapımcı 7.4 24,974
2013 Aksiyon Yapımcı 5.8 5,779
2012 Komedi Yapımcı 5.9 13,034
2010 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,697
2009 Aksiyon Yapımcı 7.2 79,824
2009 Dram Yapımcı 6.0 9,448

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Yapımcı 6.9 86,377

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Yapımcı 6.8 10,149
2008 Korku Yapımcı 5.1 2,563
1999 Biyografi Yapımcı 6.5 2,654
1995 Komedi 6.6 2,281

Günah Çıkarma
1995 Dram Yapımcı 7.5 1,462

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Yapımcı 7.5 3,663
1994 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 590

İnsan Olmak
1994 Komedi Yapımcı 5.4 3,586
1991 Yapımcı 6.3 164
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 24,875
1986 Gerilim Çeşitli 6.6 1,780
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018