Giriş Kayıt
Steve Norris

Steve Norris


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Steve Norris, Harefield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

İnsan Olmak (1994), My Life So Far (1999), Günah Çıkarma (1995), Heartless (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Harefield, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Steven Norris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,489

Denizde Dehşet
2017 Macera 5.6 35,301

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Yapımcı 6.0 7,798

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Yapımcı 6.0 18,913
2014 Biyografi 6.2 1,595
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 5,959
2013 Komedi Yapımcı 6.2 23,903
2013 Komedi Yapımcı 4.8 673
2013 Dram Yapımcı 7.4 24,770
2013 Aksiyon Yapımcı 5.8 5,779
2012 Komedi Yapımcı 5.9 12,921
2010 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,676
2009 Aksiyon Yapımcı 7.2 79,432
2009 Dram Yapımcı 6.0 9,416

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Yapımcı 6.9 85,138

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Yapımcı 6.8 10,085
2008 Korku Yapımcı 5.1 2,532
1999 Biyografi Yapımcı 6.5 2,634
1995 Komedi 6.6 2,269

Günah Çıkarma
1995 Dram Yapımcı 7.5 1,440

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Yapımcı 7.5 3,642
1994 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 582

İnsan Olmak
1994 Komedi Yapımcı 5.4 3,553
1991 Yapımcı 6.3 160
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 24,767
1986 Gerilim Çeşitli 6.6 1,755
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018