Giriş Kayıt
Valerie E. Norman

Valerie E. Norman


Valerie E. Norman,

Maximum Overdrive (1986), (2006) Kahramanlar (2006), (1988) Kirli, Çürük Ve Adi (1988), (1986) İnsan Avcısı (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Valerie Norman | Val Norman | Valerie Norman-Willi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahramanlar
2006 Dram Çeşitli 7.6 218,966
2005 Suç Çeşitli 6.4 1,283
2004 Dram Çeşitli 7.1 3,453
2004 Dram Çeşitli 4.4 392
2003 Dram Çeşitli 6.3 146
2003 Aksiyon Çeşitli 7.6 1,059
1999 Fantastik Çeşitli 7.0 3,420
1998 Dram Çeşitli 5.7 88

Soğuk Kalpler
1997 Suç Çeşitli 4.6 870

Et Ve Kemik
1993 Dram Çeşitli 6.2 4,562

Aşk İksiri
1992 Komedi Çeşitli 5.7 12,236
1990 Komedi Çeşitli 4.8 287
1990 Komedi Çeşitli 5.9 356
1989 Suç Çeşitli 5.5 191

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 59,364
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 8,172
1987 Komedi Çeşitli 6.1 826
1987 Suç Çeşitli 5.7 2,877

Koruyucu
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 27,760
1986 Aksiyon Çeşitli 4.4 8,181

İnsan Avcısı
1986 Suç Çeşitli 7.2 59,545
1986 Aksiyon Çeşitli 5.4 27,623
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019